Fašistički istup sarajevskog novinara protiv Srba iz RS: "Seli se u Srbiju"

Da li Nole spada u Bošnjake ili savremenog poturicu?
Новак Ђоковић (којег је узгред аутошовинистичко крдо због родољубља годинама пљувало, што се види и на теми о Новаку, и почело напрасно готивити након што су на свој начин протумачили једну Новакову поруку) је велкики српски родољуб, брани боје Србије свим серцем, навија страсно за своју Србијицу, био је на мноштву утакмица Србије, доказао колико воли Србију и доказао је родољубље много пута.
То што ће на питање новинара "да ли ћете навијати за Хрватску,... бејха....Словенију" куртоазно одговорити "да, наравно" није доказ да је направио отклон од српства, већ уљудности, иако такви куртоазни одговори и нису увијек искрени.
Сад што то аутошовинистичко а богами и србофобично крдо не може разумјети, шта да се ради

Новак Ђоковић (којег је узгред аутошовинистичко крдо због родољубља годинама пљувало, што се види и на теми о Новаку, и почело напрасно готивити након што су на свој начин протумачили једну Новакову поруку) је велкики српски родољуб, брани боје Србије свим серцем, навија страсно за своју Србијицу, био је на мноштву утакмица Србије, доказао колико воли Србију и доказао је родољубље много пута.
То што ће на питање новинара "да ли ћете навијати за Хрватску,... бејха....Словенију" куртоазно одговорити "да, наравно" није доказ да је направио отклон од српства, већ уљудности, иако такви куртоазни одговори и нису увијек искрени.
Сад што то аутошовинистичко а богами и србофобично крдо не може разумјети, шта да се ради
Baćo, Srbenda se bude tako što si i protiv prozapadnjaka i protiv Vučića. Nevezano za Đokovića jer njegovo Srpstvo se ne može dovesti u pitanje.

Coro debeli :D ako je neko predmet sprdnje onda si to ti I tvoje drugo ,,Ja,, tzv. Simo.
Sto se tice vasih godina ne znam koliko ste stari, ali vrlo dobro znam koliko ste truli.
Vukana ne volim toliko zbog nekakve ,,politike,, koju plasira, ali ga obozavam sto vas ganja odpozadi.
Srdacan pozdrav!
Lapsi :D

Ne branim ja nikoga, ali mi je vrijedjanje bilo koga, osim tebe naravno, neprihvatljivo I ispod casti.:D
Šta je sad tebi odjednom? S kojeg duda si sišla pa pravo na mene? :huh:

Đoković je otišao u Zenicu i svojom voljom i svim srcem navijao za Bosnu.. nikakva kurtoazija, novinari itd..
Nije morao da ode, ništa mu niko ne bi zamerio.. čovek platio kartu, otišao kod svog velikog prijatelja Semira Osmanagića.. zamisli Bošnjaka!? au jbt strašno! Patriota kome je prijatelj Bošnjak.. kako se ne ugleda na Vučića tvog kome je prijatelj Gerhard Šreder koji nam je ubijao decu 99 te?
Đoković je patriota i Srbin koji je navijao za Bosnu i Hercegovinu baš kao i ja i mnogi drugi..

Poslednja izmena od moderatora:

Back