aleksije radicevic
Elita
- Poruka
- 16.223
Nebojša Vukanoviću Jutarnjem programi BiH tv:
Na pitanje o plasmanu reprezentacije BiH na Svjetsko prvenstvo rekao sam da se radujem svakom uspjehu BiH, da čestitam svaki sportski uspjeh ali da se ne mogu istovremeno voliti dvije žene i da strastveno navijam za Srbiju i Crvenu zvezdu, da ne mogu tako stvrastveno navijati za BiH, na što mi je Komšić krajnje drsko odgovorio da treba da idem u Srbiju i kandidujem se za predsjednika, što sam doživio kao uvredu, i dok javno ne uputi izvinjenje kod njega neću gostovati u emisiji jer nema pravo da govori gostima šta će da rade, koga će da vole, niti da bilo kom građaninu BiH osiono i bahato šalje poruku da mu ovdje nije mjesto, zbog čega bi trebao biti suspendovan iz programa.
Ovo je taj novinar!
https://nebojsavukanovic.info/скандал-и-прекид-укључења-у-јутарњи-пр/
Vukan je izrazio svoju ljubav i navijačku podršku prema Srbiji i Zvezdi, što je novinaru bilo dovoljno da mu poruči da se seli u Srbiju.
U čemu je tu fašizam? Pa, jedno od ljudskih prava je i Sloboda savesti. Svakom čoveku ostavljeno je pravo da voli šta želi, a da niko nema pravo da mu to osporava niti da dovodi u pitanje kako se on opredelio koristeći to pravo. Naročito nema oravo da ga zbog toga proteruje. Ali ako neko, poput ovog novinara, svoj stav prema državi postavi iznad tog prava to je fašizam, jer je ideja italijanskih fašista uključivala baš to: Država iznad svega! Pa i iznad svakog prava pojedinca.
Poslednja izmena od moderatora: