Fašisti Thompsonu otkazan koncert i zabranjen ulazak u Švajcarsku

Opet ste se uvatili Thomsona i nemate pojma o čemu pričate.
Iskreno me boli pišo da ne kažem qurac za Thomsona.
Ti imbecilni pjesmuljci koje stalno spominjete nigdje se ne izvode na koncertima.
Niti su se izvodili. Snimao i pjevao ih je pokojni Joško Tomičić, dobar Thomsonov prijatelj.
On je poginuo davne 2000. godine u prometnoj nesreći.

Ne dvojim da je Thomson sa prijateljem brusio svoje hrvatstvo na zatvorenim pijanim ustaškim hepeninzima. Bože moj,zna se odakle vitar puše,nije krv voda.

Ali to sa ovim new ustašama na njegovim koncertima nema veze.Sto puta sam reakao da ti mali debili slušaju Thomsona i Cecu istim žarom.Menen osobno smeta samo ikonografija na koncertima.To nitko ko ima trunku zdravog razuma ne bi tolerirao.

Mix domoljublja,Boga,domovine,ljubavi,folklora uvijek ima svoju publiku.Treba samo da dodam pretvorbu i privatizaciju pa odmah dobivam proliv.Previše se bavite Thomsonom, kao nekim ko je jako bitan....
Eh,...........i hajde ti to sad dokazi primitivnim Svajcarcima:zper:
 
Sudeci po popularnosti.. pjevao bi on i u Beogradu i Banja Luci.. da nije napravio glupu pogresku.. Tko mu kriv. Sad ga imamo privilegiju slusat' samo mi u ustasiji :mrgreen:

Thompson zapravo ima neke divne pjesme. Lijepa li si, Tamo gdje su moji korijeni itd....

Do 2002 je bio jedan od mnogih. Nakon hapšenja Mirka Norca on je osjetio veliki zračni prostor kroz koji može napraviti prodor na estradu i to mu je došlo kao naručeno.

Nabijajući svoju popularnost igrajući na desnicu, on se probio.

I onda na kraju svih krajeva, zajebo se kad je išao pjevati Jasenovac i to ga je pokopalo.
 
Slažem se da je taj deo "...što si balija" uvredljiv. Valjda seljak nije našao bolju rimu.:)
Ali, nikada nećeš čuti ni tog seljaka Baju da u svojim pesmama poziva na klanje nekog naroda ili da npr. veliča četnički pokolj muslimana u Foči.

Tu je bitna razlika između svih "rodoljubivih" pevača, sa bilo koje strane, i Tompsona.
A, najbitnija je razlika ta što Baja ne može napuniti ni kino salu, a ne Marakanu, ni neki bosanski "Baja" ne može napuniti Koševo, ali Tompson bez problema puni Maksimir i Poljud.

Slažem se.
Nisam čuo da Baja veliča bilo koji četnički pokolj. Jesam čuo da ima neka pjesma (možda od Lepog Miće) u koj se ismijavaju bošnjačke srebreničke žrtve.

Činjenica jeste da je nesporno da Thompson na žalost ima mnogo svojih ljubitelja u Hrvatskoj i sramota je što je Maksimir pun tokom njegovih nastupa, ali da Baja ne može napuniti kino salu, posjete njegovih gostovanja u RS govore nešto drugo. Kakva je situacija u Srbiji, ne znam, mada pretpostavljam da nije baš popularan.
 
Говори нам да су "тако одгојени" тамо у Хрватској.

И као што рекох и на теми о Керуму: А баш у тим речима ("тако сам одгојен") је поента, коју би, ми Срби, требало стално да имамо на уму.

I Dodik je nedavno, u kafiću u zapadnoj Hercegovini, tražio i slušao Tompsona, izgleda da je i on tako odgojen.
 
jes vala smesno je:zcepanje:, ako vidis lice isidore uocit ces da samo sto ne prsne od smea, ali i ona ''boze spasi me''...ali mi se pesmicama nikom nismo uvlacili na ljigav nacin
;)...toKYO !
Isidora Bjelica je kao sarajevska balavica organizovala sopsveni rođendan na način da su učesnici proslave imali obavezu da na proslavu dođu odjeveni tako da izgledaju kao fašisti, sa fašističkim oznakama.
 
http://www.nezavisne.com/region/vijesti/46978/Jasenovac-i-Gradiska-Stara-ipak-u-Svajcarskoj.html

Jasenovac i Gradiška Stara ipak u ŠvajcarskojDatum: 05.10.2009 20:51
Autor: Agencije

CIRIH - Uoči i za vrijeme koncerta u švajcarskom klubu "Froschkönig" na kojem je umjesto Marka Perkovića Thompsona nastupio Ante Matić Mali Thompson, mediji u toj zemlji zabilježili su niz incidenata.

Ispred kluba nekoliko najžešćih fanova Thompsona pjevalo je "Jasenovac" i "Gradišku Staru", što su švajcarski mediji opširno popratili s istorijskim zbivanjima iz Drugog svjetskog rata kao i značenjem same pjesme. Navedeno je da se radilo o ustaškom logoru koji se u pjesmi glorifikuje. Švajcarci napominju kako je u logoru poginulo "na stotine Jevreja, Srba, Roma i hrvatskih antifašista", kao i da je riječ o najvećem konc-logoru u jugoistočnoj Evropi kojeg su čuvale ustaše.

Novinari su zabilježili i kako su pjevači ustaške pjesme neometano ušli u klub te da ih obezbjeđenje na vratima nije zaustavilo, a na koncertu su se jasno vidjeli i ustaške zastave koje "nikome nisu smetale". Radnici obezbjeđenja su samo jedanput intervenisali i to kada je za vrijeme koncerta neko pokušao da raširi zastavu koja je podsjećala "na svastiku"

kloniran prvi ustasa?:lol:
 

Back
Top