Farmerice

Kako je dobar naziv - NYDJ - samo zbog toga bih pazarila :)

ja najviše volim nešto što zaista više nije u redu da nosim
overall007.jpg

:)
(obukla sam jednom kod kuće, sa belom majicom sa dugim rukavima, i drug koji mi je došao u posetu mi je rekao da je to divna kombinacija redneck i metrosexual look-a. Toliko o tome)

Poslednja izmena:
Kako je dobar naziv - NYDJ - samo zbog toga bih pazarila :)

ja najviše volim nešto što zaista više nije u redu da nosim
overall007.jpg

:)
(obukla sam jednom kod kuće, sa belom majicom sa dugim rukavima, i drug koji mi je došao u posetu mi je rekao da je to divna kombinacija redneck i metrosexual look-a. Toliko o tome)

...a što ti teta Muvalo misliš da ovo nije za tebe??!:think: Tregerašice se ponovo vraćaju na velika zvona...

P.S. Ja ih verovatno neću nositi- suviše me podsećaju na vreme trudnovanja...:confused::lol:

....uuuuuu jeeeeeeeeeeea ja sam bez sale zavrsila gimnaziju u Levi's tregerasicama, isla sam i na fakultet u njima ali onda su pukle i puklo je moje srce zajedno sa njima:dash:....bile su mi veran drug pet godina...i to siroke uhhhh lepota...kupila bih momentalno nove samo kada bih uspela da ih nadjem....sportske skechers baletanke, mornarska tesna majica sa 3/4 rukavima, visok repic, velika bela torba i one...nosila bih i tregerasice - haljinicu...mozda sam ja balava...svidjala mi se i Rahela Ferari u Tesnoj kozi u tregerasicama...ljudi koji ih nisu nosili ne shvataju koliko je to udobnooooooo...:heart::heart::heart:...love forever:heart:

haha, ja sam nosila Lee, isto su mi bile uniforma, i mornarska majica :lol: samo si ti nežnija varijanta, ja sam nosila sa starkama, ili martinkama, i bez repića :)
Naravno da imam i haljinu - nije lee, neka italijanska... i letnju verziju - bela keper. Ma da, ipak ću ja biti baba-hipik :)

haha, ja sam nosila Lee, isto su mi bile uniforma, i mornarska majica :lol: samo si ti nežnija varijanta, ja sam nosila sa starkama, ili martinkama, i bez repića :)
Naravno da imam i haljinu - nije lee, neka italijanska... i letnju verziju - bela keper. Ma da, ipak ću ja biti baba-hipik :)

...nego sta:ok: bicemo u duetu:lol:...mogu da se zamislim 'ladno...apostolke i maxi haljina sa naocarima a la Dzeki O dok u usima tresti hot time summer in the city:p...isto mu dodje bila u dvadesetim ili sesdesetim...garant cu nositi iste stvari:ok:

Farmerice - obavezan deo garderobe skoro svake zene...
Da li ih nosite, kakve modele volite, koji ce modeli biti IN ove sezone?
Ili vise volite klasicne modele?

Najvise sam para srokala na farmerice inace, imam previse pari, samo je kod mene problem stvar variranja kilaze, ja idem gore dole kilo dva s vremena na vreme, a ne volim kad mi farmerice ne stoje fes, imam uvrezeno misljenje da je degutantno kada ti koza makar malo kipi iz farmerica.
Najvise ih i cuvam i pazim, pa mi dugo traju, imam nekoliko pari koje nosim u skolu i koje nisu kostale boga oca, ostale oblacim samo katkad, a kad ih kupim to bude uglavnom kad me gastarbajteri rodjaci cascevaju nekim devizama ili taman me izadje da ne kupujem sredstva za licnu higijenu i uzinu mesec dana, al za fetis vredi svaki dinar.

Gotovo uvek sam u farmericama.Mogu da se kombinuju uz apsolutno sve.Imam dosta modela,u stanju sam da izdvojim dobar deo novca za kvalitet.Za sada su se najbolje pokazali Espritovi modeli :)

Back