Farmaceutska mafija koja je protiv farmaceutske mafije

Umri_muski

Legenda
Poruka
63.596
1h vremena traje video , reklama sa youtubea...
Krece prica kako farmaceuti prave haos, zabranjuju ovo ono..
Pocinje prica o neuropatiji , kako italijani razbijaju od zdravlja zbog setnji maslina i prirodnih cajeva koje prave od nekih svojih biljaka..

Ja sad gledam , pljunuli su na sve sto moze da se zaradi , kako misle da zarade....
Nece valjda smese cajeva da prodaju.
Gledam dalje....
prvo 15minuta kako mu zena boluje, pa sve vise pati , pa unuci pa traume emotivne...samo sto nije demencija...i onda 20 godina istrazivanja, palo sa neba, samo njega interesovalo...

Gledam da li oko mene ima male dece, nema, ja sam najvece dete izgleda..

Onda krece ofiranje jedne pa druge biljke, pa trece...
Gledam na sat, proslo 1h ovaj prica o svim biljkama, nema ih puno , od svih se pravi caj...sine misko , kakva je ovo reklama..
A svo vreme teska istrazivanja..
I pljuvacina farmaceuta i kapsula...

Sad sam zainteresovan, koja je sad zvaka u pitanju , klik bajt???
Prodaje pecurke thc...
Ode jos pola sata, brate, moram stop , nisam ja slon , mora se u WC...
Razmisljam bokte da ne radim u drugoj polovini ekrana , ko bi ovo gledao do kraja..
Sad objasnjava nema mesecnih troskova...i pravi se u USA i FDA i sterilno
Ide izjava besplatna postarina gde god da je isporuka na svetu...
Sad sam duplo zainteresovan....koliko kosta ovo kad je besplatna postarina za Kongo ili Srbiju...
Uzima se 2x dnevno , aha,

Sta se uzima, i onda bum..
Kapsule??????
Pa pljuvacina od 1,5h, o farmako mafiji , pa bolest zene pa istrazivanja 20 godina, pa na kraju nije caj nego kapsule..

Koji je ovo put, 2h strava zaborava...lek je za neuropatiju , a ne za demenciju , jeste neuro zajednicka rec ali....
Dobro znaci pljujemo farmako kapsule a ovo je farmako kapsula...
Cek da vidim hoce li 20 godina istrazivanja i besplatna postarina za Srbiju i Afriku biti skupe...
Jos nema cene...jos 10 min, sad se ne secam cega .....uuu vec deluje i na 10 minuta, dovoljan je samo video...

Ah evo cene nije 100 nije 90 nije 80 vec samo 70$ po bocici , ali ako uzmete 6 onda samo 35$ po bocici sto ce reci dolar dnevno jer pije se dva puta dnevno , i tako bocica za mesec dana, 6 za pola godine i sve po 35$ i besplatna postarina do Srbije...i Konga

Sad me interesuje kad kliknem zatvori da li ce biti ali ako narucite sad bice jos i ovo ..
Nije, ali je poruka jos ste tu , ako narucite odmah , dobijete i knjigu ...o cemu , , vec sam zaboravio...brate ovo deluje definitivno samo video...

Wow...2h videa o bolesti zene, farmako mafiji da bi mi prodao kapsule koje nisu farmako mafija...

Pitam se da li gledanje ovakvih reklama stvara mrznju kod ljudi prema ljudima....nesto se mislim da da...

Back