- Poruka
- 99.576
Farbanje kose u neprirodne boje navodno je povezano sa većom stopom nestabilnosti mentalnog zdravlja
Da li mislite da u tome ima istine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I hoćeš svima da pokažeš da si takva.Aha znaci ja sam poremecena osoba I oduzetmijedeomozga
MastatiznasnemastipojmaI hoćeš svima da pokažeš da si takva.
Da li je laž ili ti interpunktuješ u naslov nešto što nije rečeno?Jos jedna tema, u moru identicnih, gde je naslov laž.
Možda je samo trenutna neuračunljivost (ujebote koliko slova u ovoj zadnjoj reči, a i nisam siguran da sam dobro napisao)Mastatiznasnemastipojma
MislimdasmoobojeneuracunljiviMožda je samo trenutna neuračunljivost (ujebote koliko slova u ovoj zadnjoj reči, a i nisam siguran da sam dobro napisao)
Tebi izlazi na glavu, meni ne znam ni sam gdeMislimdasmoobojeneuracunljivi
Znam jaTebi izlazi na glavu, meni ne znam ni sam gde

slucajnost je to sto su americki libtardi svi redom drecave bojeDa li mislite da u tome ima istine?
Naslov je laž. U opisu pise sasvim drugacije.Da li je laž ili ti interpunktuješ u naslov nešto što nije rečeno?
Ne mislimo.Pogledajte prilog 1857095
Farbanje kose u neprirodne boje navodno je povezano sa većom stopom nestabilnosti mentalnog zdravlja
Da li mislite da u tome ima istine?
A kosuznači farbaš
?misliš boji iz mladosti?A kosu?
Farbam u boju najsličniju mojoj prirodnoj.

Koje studije i anketeAnkete i studije ukazuju na korelaciju između neprirodnih boja kose (npr. plava, ružičasta, zelena) i viših prijavljenih nivoa stresa, anksioznosti ili emocionalne nestabilnosti, ali ovo je korelacija, a ne uzročnost.
Podaci ukazuju da ove boje mogu služiti kao oblik samoizražavanja, istraživanja identiteta ili mehanizam suočavanja tokom teških, emocionalnih perioda.
Pogledajte prilog 1857100 Pogledajte prilog 1857101
Svecke je nekeKoje studije i ankete