Ledzer
Domaćin
- Poruka
- 3.615
Videla sam temu ''farbanje kose'' , pa bih zamolila da se ne prebaci ova odmah na nju, posto je ovo moje pitanje malo hitno...:-)))
Mozda je vec negde odgovoreno na njega ali eto, ako moze ovako :-)
Da se pretpostaviti u cemu je problem.
Naime, sta god od fabri da stavim na kosu, moja kosa bude crvena. Ofarbala sam se pre oko mesec dana i kosa mi je smedje - crvena, i to onako, prilicno tamno i ruzno i bas, bas mi ne stoji.
Citala sam savete po forumima, ali ja NE MOGU da idem kod frizera.Dakle, kao sto se ljudi boje zubara, tako se ja bohjim frizera.
Pa da li postoji neka farba, nesto sa pepeljastom nijansom i sl. sto moze da mi malo neutraalise ovo crvenilo, nebitno koja ce boja ispasti. Moze i zelena, samo da nije crvena
jer sam malo rumena u licu i stvarno je grozno kada se to pomesa sa crvenom kosom.
Inace, kosa mi nije mnogo tamna, nije ni mnogo crvena tek toliko da smeta.
Mozda je vec negde odgovoreno na njega ali eto, ako moze ovako :-)
Da se pretpostaviti u cemu je problem.
Naime, sta god od fabri da stavim na kosu, moja kosa bude crvena. Ofarbala sam se pre oko mesec dana i kosa mi je smedje - crvena, i to onako, prilicno tamno i ruzno i bas, bas mi ne stoji.
Citala sam savete po forumima, ali ja NE MOGU da idem kod frizera.Dakle, kao sto se ljudi boje zubara, tako se ja bohjim frizera.
Pa da li postoji neka farba, nesto sa pepeljastom nijansom i sl. sto moze da mi malo neutraalise ovo crvenilo, nebitno koja ce boja ispasti. Moze i zelena, samo da nije crvena

Inace, kosa mi nije mnogo tamna, nije ni mnogo crvena tek toliko da smeta.