Nesnadjena
Aktivan član
- Poruka
- 1.660
Ja ne usivam , ali lepo zategnem preko jajeta i pri dnu vise puta uvijem ostatak mrezice i onda koncem vezem.Može da se ušije nekako, pretpostavljam
Ja ne usivam , ali lepo zategnem preko jajeta i pri dnu vise puta uvijem ostatak mrezice i onda koncem vezem.Može da se ušije nekako, pretpostavljam
Na tako nešto sam mislilaonda koncem vezem
Daa, potope se koprive, malo odstoje,prokuvaju i u tu vodu se ubacuju jaja,preporuka je da jaja pre stvaljanja u koprive odstoje u vrucoj vodi.Jedino sto se ne mogu dobiti meko kuvana jaja na ovaj nacinKoprive?
Poruka je automatski spojena:
To sa gumicama ja cu s koncem, bar ne puca na visokoj temp.![]()
Zaista je lepa boja jaja koja su obojana u varziluDa, to je to varzilo, kao neke biljcice, grancice, tanane stabljicice, a boja je kao krv crvena i jaje ima neki zlatkasti sjajan gornji sloj.
Meni je to mnogo lepo.
Isto ovako i za cveklu. :Daa, potope se koprive, malo odstoje,prokuvaju i u tu vodu se ubacuju jaja,preporuka je da jaja pre stvaljanja u koprive odstoje u vrucoj vodi.Jedino sto se ne mogu dobiti meko kuvana jaja na ovaj nacin![]()
Probala sam ranijih godina farbanja travkama, mlevenom paprikom, ovimonim, nijedna boja nije intenzivna i lepa.Daa, potope se koprive, malo odstoje,prokuvaju i u tu vodu se ubacuju jaja,preporuka je da jaja pre stvaljanja u koprive odstoje u vrucoj vodi.Jedino sto se ne mogu dobiti meko kuvana jaja na ovaj nacin![]()
A jel smeju muskarci da kace slike jaja?
Mislim, uskrsnjih, farbanih, da ne bude zabune, koje su sami farbali....ili je ovo samo za zene?![]()
je l ovo dekupaž, je l se to lepi salveta na jaje?
To je na belo jaje, na ove druge su tamnijekako ti je tako jarko žuta boja za žuto
meni žuta bude nekako toplija
...
Odlično! Lukovina i travke, ako se ne varam. Potpuno prirodno.Moj skromni doprinos.![]()
Pa da, ekoloskiOdlično! Lukovina i travke, ako se ne varam. Potpuno prirodno.
Хвала, ено на Женама се боље види.Prelepa su, Bogi!
Kako si radila?
Tako su i ispala, sad ću da vidim tamo.Хвала, ено на Женама се боље види.
У салевету па по њој боје.
Хтела сам нежна, светла, весела.
Обичне оне пијачне.Tako su i ispala, sad ću da vidim tamo.
A koje boje? Prehrambene ili za jaja?