- Poruka
- 421.650
Farbanje jaja u ljusci crnog luka je najstariji, najjednostavniji i najlepši način da ukrasite uskršnja jaja – bez veštačkih boja, sa puno duše i one poznate topline iz detinjstva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Može se naci kod onih koji prodaju farbe za jaja..Pakuje se u male plasticne kesice i tamno crvene je bojeaaa gdje se kupuje to varzilo? Nikada nisam čula za to
Danas sam baš videla.Ima da se kupi lukovina upakovana u kese..Nisam pitala koliko košta jer nisam bila kupacSamo lukovinom farbam, skupio sam dosta, a i travke su porasle.
Svake godine ja farbam u lukovinu, a supruga u druge boje![]()
Može se naci kod onih koji prodaju farbe za jaja..Pakuje se u male plasticne kesice i tamno crvene je boje
morati ću zamoliti nekoga od kolega iz Bg da mi kupi, toga nema kod nasNe moraš da kupuješ,...skuva se lukovima od domaceg ljubičastog luka. To su one ljuske od domaceg ljubicastog luka. Ali su jaja najlepša i onda ih prelazu uljem ( bilo koje jestivo ulje) kad se ohlade, pa dobiju sjaj.morati ću zamoliti nekoga od kolega iz Bg da mi kupi, toga nema kod nas
Ne moraš da kupuješ,...skuva se lukovima od domaceg ljubičastog luka. To su one ljuske od domaceg ljubicastog luka. Ali su jaja najlepša i onda ih prelazu uljem ( bilo koje jestivo ulje) kad se ohlade, pa dobiju sjaj.
mislila sam na onaj prah varzilo ali i ovo s lukom je odlično koliko vidim po fotografijama