Far Cry 2,igrica i film

Sucur:
Hoce, hoce njhov endzin, njihova igra. Far Cry-ja nema bez njih.
Da,sad sam proverio,ipak sam to video na nekom postu a ne nista zvanicno,jeste Crytek njihov endzin i radice se po njemu ali sam isto procitao da ga nece izdati Ubisoft nego Electronic Arts,znaci to je pitanje,ko ce biti izdavac igre,EA zvuci bas bezveze,Need for speed i Far Cry!?

Po meni Far Cry je najbolji FPS ikada,sumnjem da ce neko napraviti bolju igru,jedino ako uspe da iskopira nesto od Far Cry,Doom,Quake i ostalih,doda svoju pricu i grafiku kao da si stvarno u realnosti igre,ne da se strecas ispred monitora kada ti se zalece neko cudoviste,nego da osetis pravi strah,onaj ko je bio u vojsci i na ratistu zna sta je smrtni strah,mortal fear,inace i Far Cry ima elemente drugih igara,prvenstveno Wolfensteina,barem sto se tice cudovista u igri i onih postrojenja,kao i da mnogo podseca na prvi film o Dzejms Bondu.Ukratko ni Far Cry nije skroz originalan tako da ne znam koja ce ga igrica kao,po meni najbolju nadmasiti.

Renegade11:
ali sam isto procitao da ga nece izdati Ubisoft nego Electronic Arts,znaci to je pitanje,ko ce biti izdavac igre,EA zvuci bas bezveze,Need for speed i Far Cry!?
Nema mnogo veze oko toga, jer NFS je i radio i izdao EA, dok ce eventualno EA samo izdati FC2 sto nije nikakav problem, jer izdavac snosi probleme samo distribucije i promocije materijala, tako da nemaju nikakav uticaj na sam razvoj igre, a FC ima odlicnu podlogu tako da im neka pretjerana reklama i netreba.

Renegade11:
Po meni Far Cry je najbolji FPS ikada,sumnjem da ce neko napraviti bolju igru,jedino ako uspe da iskopira nesto od Far Cry,Doom,Quake i ostalih,doda svoju pricu i grafiku kao da si stvarno u realnosti igre,ne da se strecas ispred monitora kada ti se zalece neko cudoviste,nego da osetis pravi strah,onaj ko je bio u vojsci i na ratistu zna sta je smrtni strah,mortal fear,inace i Far Cry ima elemente drugih igara,prvenstveno Wolfensteina,barem sto se tice cudovista u igri i onih postrojenja,kao i da mnogo podseca na prvi film o Dzejms Bondu.Ukratko ni Far Cry nije skroz originalan tako da ne znam koja ce ga igrica kao,po meni najbolju nadmasiti.
Ma dobro nije problem napraviti grafiku kakvu ima FC, al' je fazon sto je njihov endzin optimizovan do bola, pa se igra takve grafike moze tjerati na danas prosjecnim racunarima, e to je fazon.

Sucur:
Ma dobro nije problem napraviti grafiku kakvu ima FC, al' je fazon sto je njihov endzin optimizovan do bola, pa se igra takve grafike moze tjerati na danas prosjecnim racunarima, e to je fazon.
Da brate,ovo ti je dobro,pazi kada sam igru(namerno izbegavam rec igricu)odigrao na bivsoj masini 2004,bio je to Duron 1.2Ghz,256 mb ram-a,graficka Geforce 64 mb ne secam jos se tacno ni oznake,znam da je danas nula,mislim 2mx ili 4 mx,tako nesto,nebitno,dok danas imas milion igrica koje su nula po grafici za Far Cry a traze 512 ram-a,1.6.Ghz.Sta se tu desava,izgleda mi kao da su poizvodjaci igrica i hardvera u nekom dilu,ajde da lesimo ove game-re sirom sveta tako sto cemo povecavati minimum sistemskih zahteva,pa da danas za neke prosecne igre treba razmisljati kako i 512 ram-a nije dovoljno ili ni 4 gb free space on HD,1.8 Ghz...?

evo slike iz 2.
66610FarCry0009.jpg

Ma ajde...mada Far Cry 2 je dobra igrica...ali do sada nisam video ni jednu realnu, ali mislim bas realnu igru...uvek se ubacuju neke zivotinje i takve mesavine iz drugih igrica. To je jedina zamerka...grafika sve ostalo je super.
Ono sto je mene iznenadilo jeste da na Amd 2600+ , 512mb ram, asus A7V8-X, igrica se igra bez problema na 1024x768 na medium detaljima.
Extra "igra" bez zamerki...

BigMazi:
Ma ajde...mada Far Cry 2 je dobra igrica...ali do sada nisam video ni jednu realnu, ali mislim bas realnu igru...uvek se ubacuju neke zivotinje i takve mesavine iz drugih igrica. To je jedina zamerka...grafika sve ostalo je super.
Ono sto je mene iznenadilo jeste da na Amd 2600+ , 512mb ram, asus A7V8-X, igrica se igra bez problema na 1024x768 na medium detaljima.
Extra "igra" bez zamerki...
Ne znam sta tu ima da te iznenadjuje,kada sam napisao da sam odigrao pre dve godine u ovo vreme Far Cry,prakticno kada se i pojavio,na AMD Duron 1.2 Ghz,256 mb ram-a,i graficka 64 mb Geforce.Cekaj,kada si odigrao Far Cry 2 kada jos nije i izasao?

Far cry 2 koliko ja znam ne postoji niti se planira..
znam da izlazi igrica Crysis koja predstavlja zasebnu igricu u novom Crytek enginu!!!!
I ovako izgleda!!!

crysis-20060331042507058.jpg

http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/699/699609/crysis-20060331042509480.jpg[img]
[img]http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/699/699609/crysis-20060331042512229.jpg

Back