gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Bas si prost. To uopste nije dovoljno fancy mesto za tebe.![]()
*** ne placam ja, tako da je bilo sta dobro kad je za DZabe!

Kad me ti jednog dana budes vodila, onda cemo negde drugde, gde ti volis...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas si prost. To uopste nije dovoljno fancy mesto za tebe.![]()
Aj vazi.Kad me ti jednog dana budes vodila, onda cemo negde drugde, gde ti volis...![]()
moja vecna fantazija je pusto egzoticno ostrvo sa belim beskrajnim plazama. ja tamo obucena u nesto od lisca, bosa, rascupane kose, i sa blistavim osmehom od uva do uva. u kolibi dva tipa hrcu. u sumi, dva tipa traze drva.. na izvoru, dva tipa uzimaju vodu....
..sipaju je u kazan.. dolaze i ona dva tipa sa drvima, potpaljuju kazan.. ubacuju te sve sa osmehom i pustaju da se krchkas polako.. bude i ona dva tipa u kolibi.. smazu te u slast..
..sipaju je u kazan.. dolaze i ona dva tipa sa drvima, potpaljuju kazan.. ubacuju te sve sa osmehom i pustaju da se krchkas polako.. bude i ona dva tipa u kolibi.. smazu te u slast..
kakva predivna fantazija
moja vecna fantazija je pusto egzoticno ostrvo sa belim beskrajnim plazama. ja tamo obucena u nesto od lisca, bosa, rascupane kose, i sa blistavim osmehom od uva do uva. u kolibi dva tipa hrcu. u sumi, dva tipa traze drva.. na izvoru, dva tipa uzimaju vodu....i ja, srecna i presrcna sa njima
ps. evo i sad mi kez oko glave kad samo pomislim, milinaaaaops:
..odabranih![]()
Pošto ?!?Ja sam prodavala sladoled na Jamajci.![]()
Ja planiram na more na Jamajku, mozda.![]()
ja bih volela da sam na jamajki...
i volela bih da sam razapeta medj` palmama na lezzaljci i da pijem neku shljoku...
ali ne svidja mi se taj deo sa pushenjem i crnkinjom.
chak ne bih ni volela ni da mi pridje neki tip, pomeri gacice u stranu i krene da lizze...
![]()