Fantazia Jamaica

moja vecna fantazija je pusto egzoticno ostrvo sa belim beskrajnim plazama. ja tamo obucena u nesto od lisca, bosa, rascupane kose, i sa blistavim osmehom od uva do uva. u kolibi dva tipa hrcu. u sumi, dva tipa traze drva.. na izvoru, dva tipa uzimaju vodu....i ja, srecna i presrcna sa njima:mrgreen:

ps. evo i sad mi kez oko glave kad samo pomislim, milinaaaa:oops:

moja vecna fantazija je pusto egzoticno ostrvo sa belim beskrajnim plazama. ja tamo obucena u nesto od lisca, bosa, rascupane kose, i sa blistavim osmehom od uva do uva. u kolibi dva tipa hrcu. u sumi, dva tipa traze drva.. na izvoru, dva tipa uzimaju vodu....

..sipaju je u kazan.. dolaze i ona dva tipa sa drvima, potpaljuju kazan.. ubacuju te sve sa osmehom i pustaju da se krchkas polako.. bude i ona dva tipa u kolibi.. smazu te u slast..

moja vecna fantazija je pusto egzoticno ostrvo sa belim beskrajnim plazama. ja tamo obucena u nesto od lisca, bosa, rascupane kose, i sa blistavim osmehom od uva do uva. u kolibi dva tipa hrcu. u sumi, dva tipa traze drva.. na izvoru, dva tipa uzimaju vodu....i ja, srecna i presrcna sa njima:mrgreen:

ps. evo i sad mi kez oko glave kad samo pomislim, milinaaaa:oops:

ti sa Marakane presla na ostrvo puno muskaraca...;)

Novalsta, ipak je to mnogo tiposa...
icon_scratch.png

ja bih volela da sam na jamajki...
i volela bih da sam razapeta medj` palmama na lezzaljci i da pijem neku shljoku...
ali ne svidja mi se taj deo sa pushenjem i crnkinjom.
chak ne bih ni volela ni da mi pridje neki tip, pomeri gacice u stranu i krene da lizze...
:D

A ne volim ni Južnu Ameriku. Španski je najružniji jezik koji postoji, a ako se uželim favela, samo treba da skoknem do Gazele...

Muzika i hrana su im odvratni, ma bljak.

Samo mi treba da me zakači neka boleščina..

Back