peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.167
Plus urođeni strah da će baš tad, kada ti ga predam, postati ubica svih ubica 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, не, нисам ти озбиљно понудила Лиларда. Него је требало да кажеш "хоћу", ја да одговорим "ел оу ел" и онда даље свако својим послом.Ozbiljno sam te shvatio, ali meni treba Vučević, pored Hardena mi Lilard nema funkciju.
Doduše trenutno mi ni Harden ni Vučević nisu u funkciji![]()
Da, toliko sam glup da me ne možeš ni zajebati.Не, не, нисам ти озбиљно понудила Лиларда. Него је требало да кажеш "хоћу", ја да одговорим "ел оу ел" и онда даље свако својим послом.
*онај смајли што милује по главиDa, toliko sam glup da me ne možeš ni zajebati.
vidi, ja sam ti idealan tip za one male season-high / game-high podvige... da, u tebe gledam, probuđena zveri kejde kaninžeme!Drhtiš li?
na stranu celebs, mislim da su mu pravi pogoci cole anthony i wendel carter jr.Ligi je pola tima potrefio samo tako, zato drugo pola ko da je birao ko neće da igra
Nema predaje nikada, nego pokušavam da motivišem ove INJ da ne jedu govna previšeAko ste se vas dvoje već predali dakle treba mi još dvoje loše volje da odustanu i da uđem u doigravanje. Što mi je taktika, kakvi treninzi i skautinzi igrača, samo čekaj da menađeri podignu belu zastavu

Покушај марићсаватрниморужјем.гифNema predaje nikada, nego pokušavam da motivišem ove INJ da ne jedu govna previše![]()
Neka, još me bole te dvije sedmice.Покушај марићсаватрниморужјем.гиф
Ajde što sam vodio, nego i prozivao.A vodio si bar jedan dan.
Out.

Da, naročito ako nastaviš da igraš sa igračem manjema biće čipavo do samog kraja...

ne kontam?Da, naročito ako nastaviš da igraš sa igračem manje![]()