Fantasy NBA 2021/22

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I smaraju ljude, čine da događaj od sat i po vremena traje dva i po sata.

I koji će im rac 7 tajmauta? U Evropi imaju 5, a igraju samo 8 minuta manje. Šta sad, za osam minuta im treba dva dodatna tajmauta? Pritom, u Evropi traju minut ili 20 sekundi, a njima traju po 3.15 minuta i 1.20

Čovek bi posmilio da u NBA ne igraju najbolje atlete na svetu, nego neki penzosi.

Nešto sam puk'o s mozgom, ali imam računicu [...]

ligi neočekivano shvata da ima računicu tik nekoliko časova pre nego što je ben mladost-ludost simmons konačno pristao da ode na razgovor sa timskim lekarom...

ili je na telepatskoj vezi sa svojim pikom, ili je među nama budući woj 😛

Prilozi

• nova epizoda.jpg
    nova epizoda.jpg
    131,4 KB · Pregleda: 7
Dal bi Fila platila nešto dodatno za Brauna uz Simonsa?

Inače mi se sviđa taj trejd za oba tima, nešto je trulo u Bostonu stvarno. Te Kajri problem, te Kemba, te Stivens problem, te Ejndž problem... svi odoše, samo taj trio Tejtum-Braun-Smart ostaje.

@stugots gledam Minesotu, setim se da je DLo slobodan kod nas, i dok se razmišljam koga da izbacim da ga uzmem ti već obavio

---

Ne znam da li je gore kad sam neodlučan ili kad prenaglim, ali šta god da (ne)uradim znam da ću uvek pogrešiti :/

A znaš koja je fora... Prvo sam klejmovao Rubija. Al onda stanem i pogledam, 5. sam na vejver listi, ispred su Lopi, Ligi i Akrobata (i Šalabajzer, al on je pustio Rubija, ne može da ga uzme iz vejvera) i mislim u sebi "Ma klejmovaće ga neko od ove trojice, verovatno Ligi, on je ostao bez Sekstona, Rubio će od toga direktno da profitira..."

I poništim klejm, gledam šta ima još i uzmem ovog nesrećnika.

I ja sam iznenađen što je prešao kod mene, naravno da ne očekujem da ponovi utakmicu kao u nedelju ali izgleda da Sekston neće skoro, nadam se
biće nekog doprinosa od Rikija, treća mladost ili kako se već kaže.

---

Sad još da BI i Bruks zaigraju ove nedelje, da nisam bez tri igrača (već samo bez jednog).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back