Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovde kao da prvomajski uranak još uvek traje, niko se ne oglašava, niko da proslavi ni suzu da pusti :P
Aj da vidimo mogu li do 5 poena, pa na medjusobni da probam da te izbacim.. da mogu, samo bi Rendlu poslao cokoladu, on izginu, ovi ostali su mi svi dupe pomjerali, a ovo pred kraj regularnog dijela se pretvorilo u cisti sex, a ja donji..
 
giphy.webp
Raznio si ovo kolo, svaka cast. Ocigledno je i znanje i iskustvo doslo do izrazaja. Kakve si transakcije napravio, kapa dolje. A to sto te i sreca malo posluzila, 'oce to tako.
 
Sve u svemu, odlicna je igra. To cu reci i ako (kad) ispadnem. Sad potpuno dolazi do izrazaja onaj moj (g)loopi potez sa cuvanjem boda, jer u eventualnom obracunu sa Stugijem, bilo u finalu ili za trece mjesto, moram do 6 boodova, jer je bolji u medjusobnom duelu, dzaba sam krecio da zavrsim prvi regularan dio sezone. Bukvalno o svemu mora da se vodi racuna.. valja i malo iskustva, da se ispece zanat..
 
Inače, neka ustaljena praksa je da se fantazi sezona završi nedelju-dve pre regularnog dela, zato što tada obično timovi dosta odmaraju najbolje igrače jer se spremaju za plejof ili tenkuju.

Kad sam podešavao ligu, stavio sam da se plejof završi zaključno sa poslednjom nedeljom regularnog dela, prevashodno jer je sezona skraćena pa da bi duže igrali, a onda i misleći da će ove godine biti ipak zanimljivije na samom kraju zbog play-in turnira, više timova će igrati do kraja kako bi upali u njega ili ga izbegli. Sad, videćemo kako će sledeće nedelje biti, ali reko bih da nema baš toliko odmaranja kao ranije, osim u ovim timovima koji su loši cele godine.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top