FANTASTICNA PONUDA

aron80

Početnik
Poruka
7
Ukazala vam se prilika za FENOMENALAN POSAO. Upustite se u MLM, Multi Level Marketing. Nemojte ovo propustiti!!! Ovo nije prevara,vec GENIJALAN i PROVEREN biznis koji vam moze promeniti zivot. Mozete zaradjivati i vise hiljada eura mesecno. Nisu u pitanju bilo kakvi affiliate programi ili firme koje vas placaju za citanje mailova -OVO JE NESTO NOVO, LEGALNO, GENIJALNO I PROVERENO!!! Sve sto vam je potebno je Internet konekcija, jer cete od nas dobiti svu obuku koja vam je potrebna. Nije vam potrebno nikakvo iskustvo ili predznanje! Necu vam otkrivati dalje detalje ovog fantasticnog posla. Ako ste zainteresovani posetite nas sajt http://www.freewebs.com/easymlmmoney ili nam posaljite prazan e-mail, a mi cemo vam poslati detalje o poslu. Ako vam je nesto nejasno ili imate bilo kakvih sumnji slobodno nas kontaktirajte.

web site: http://www.freewebs.com/easymlmmoney
e-mail: easymlmmoney@yahoo.com ili ari@panet.co.yu
 
Evo mog teksta sa nekog drugog posta:

Vidi se da od skora koristis net.

Ta "igra zarade" je zaista moguca i postoji maltene od kada postoji posta. Sada je internet ubrzao malo stvari i ucinio je dostuppnijom siroj populaciji ali, veruj mi, kod nas ih ima mali milion tih koji pokusavaju da zarade. One abnormalne cifre zaboravi, to su uspeli samo oni koji su bili prvi.

Nema `leba bez motike!!! Pravu zaradu ce ti doneti programiranje i web dizajn, mada i tu mora da se pomucis oko marketinga. Sto se tice zarade mejlom, banerima i sl. tu je para mala i ne stize uvek, kao sto i "firme" koje nude tako nesto su fantomske-barem svaka druga. A i skoro svaki posao po netu ti je piramidalni, tj. MLM tip.

Prelistaj bilo koje oglase po internetu i videces da mnogi nude "posao" koji si naveo u gornjem postu. Takodje ces nasi i mnoge "ponude" ogromne zarade mejlom, banerima... Naravno uclanis se preko referala (lica koja ti nude posao), oni dopiju neki cent a ti kreces u osvajanje oglasnih prostora. I pored svega je potrebno solidno znanje engleskog jezika.

Zapamti, takve ponude nisu prevare, ali o ogromnim parama zaboravi.
 

Back
Top