Fantastican uspeh Borisa Tadica...sta ce sad reci njegovi protivnici ???

Haha, znaci i ovaj pijani Kekec je lepsi od naseg Bote?!

Borut-pahor-konvencija.jpg


Nema pravde za Srbina.
 
Sajt hottestheadsofstate izbacio je listu najzgodnijih predsednika i kraljeva iz raznih svetskih zemalja. Dvoumili smo se da li da stavimo ovu vest u političke, s obzirom na to kolika se medijska pažnja pridaje ovom izboru, ali smo odlučili da plovimo sopstvenim kursem.


Javnost u Srbiji je nezadovoljna Tadićevim rezultatom, odnosno činjenicom da su Lukašenko i Putin izglasani za lepše od njega. Za Putina znamo da ima mišiće, ali za Lukašenka nismo sigurni šta ima. Ispada da je naš predsednik na 25. mestu u izboru za mis političara.

tadic

Ona koja će svakako na pijedastalu tražiti "mir u svetu" je Julija Timošenko, premijerka Ukrajine, žena koja se potvrdila i kao lepotica i kao kapitalista i političar. Okićena krunom za najlepšu, ona može da nastavi da se bakće gasnim aranžmanima, dok joj je za vratom drugi pretendent za najlepšeg političara - Jens Stoltenberg, premijer Norveške. Pored plavookih lepotica, treće mesto na listi zauzeo je Vangučak, dvadesetdevetogodišnji kralj Butana, lice na kome se još uvek ne vide tragovi mučnog političarskog života.Vapaji Srba da imaju prelepog predsednika nisu uvaženi, naš Tadić, u narodu od milje zvan "maneken", nije čak prvi ni među ex Yu predsednicima. Ispred njega nalazi se slovenački premijer Borut Pahor, koji je zauzeo 21. mesto. Izgleda da je fora u plavim očima. Doduše, posle Pahora, Tadić se može podičiti 25. mestom, nekoliko nijansi boljeg držanja od Mila Đukanovića (32. mesto). Od naše bivše braće, najgore su prošli Hrvati, čiji je predsednik na 131. mestu.Iako se nismo plasirali među najlepše političare, sagledajte to sa vedrije strane, bar ne moramo da se zalažemo za mir u svetu, za mir uopšte, to nam i nije jača strana.Tagovi: miš 25 tadić političar najlepši mesto
Prethodna vest - Sledeća vest

| Još
 
zeyebavajte se vi ali ovo mu je najveci uspeh u dosadashnjoj politichkoj karijeri
shto bi rekli ono...kad u sportu teniseri popushe:
shta bi ste vi dali da ste 25. u svom selu a kamoli u jugoistichnoj europi!

Pa i ja kazem da mu je to najveci uspeh u politickoj karijeri i to internacionalni uspeh...ako neko zna za neki njegov veci uspeh neka nas podseti !
 

Back
Top