Fanatik u vezi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...kad je koja vec ovo srochio ovako...
...ja sam primetila da izrazito perverzni ljudi ne vole dodire, zagrljaje i sl.... koji se ne odnose na sam seks... vec ovako... ne znam da objasnim. gladna sam i mrzi me da kucam.
dobro ti je zapažanje. samo što je ne bih rekla izrazito perverzni, nego izrazito seksualni. i ne bih rekla fizički kontakt koji se ne odnosi na seks, nego fiz. kontakt sa osobom koja nije (potencijalni) partner.
a inače se 100% slažem =D

Ovo nije generalizacija i ima izuzetaka ali mislim da su zene veci fanatici u svojim vezama od muskaraca .Ljubav je na prvom mestu pa sve drugo dok muskarci retko zanemaruju svoje potrebe i planove u svom zivotu zbog ljubavi ..a mozda i gresim jer ima muskaraca koji znaju da drame oko toga ako im ne posvecujes svaki trenutak svog vremena.Kao ne volis ga dovoljno zbog toga... Meni je to cisto smaranje i za mene je idealna veza ona koja mi ne oduzima svo moje vreme.vec ga imam i mogu ga trositi i na druge stvari i druge ljude..

Koliki ste fanatik u vezi.Da li vam je odnos sa partnerom centar sveta i koliko uopste ostaje mesta i vremena za druge ljude i stvari oko vas.."Zaboravite" li bar na kratko na partnera ili zivite samo za njega.[/COLOR]

(фанатизам(л. fanaticus занет, занесен)занос, претерана оданост или ревност, претерана заслепљеност.. )

zivim sa njim....:lol::lol::lol:

Back