parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
ej, ja sam ovo čula još od nekog, ali potpuno je ista rečenica bila, redosled reči, sve.. jel to citat?.........veza mi dodje kao shlag na tortu,ono shto u zivotu razdvaja dobro od odlichnog...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej, ja sam ovo čula još od nekog, ali potpuno je ista rečenica bila, redosled reči, sve.. jel to citat?.........veza mi dodje kao shlag na tortu,ono shto u zivotu razdvaja dobro od odlichnog...........
oh, hvala, vrlo ste ljubazni mlada damo... ali.... odo` i ja. u chuburski park.Pa da popijem ja jednu kafu...dok dotrči....Oćeš i tebi da skuvam jednu?![]()

ej, ja sam ovo čula još od nekog, ali potpuno je ista rečenica bila, redosled reči, sve.. jel to citat?

dobro ti je zapažanje. samo što je ne bih rekla izrazito perverzni, nego izrazito seksualni. i ne bih rekla fizički kontakt koji se ne odnosi na seks, nego fiz. kontakt sa osobom koja nije (potencijalni) partner....kad je koja vec ovo srochio ovako...
...ja sam primetila da izrazito perverzni ljudi ne vole dodire, zagrljaje i sl.... koji se ne odnose na sam seks... vec ovako... ne znam da objasnim. gladna sam i mrzi me da kucam.
oh, hvala, vrlo ste ljubazni mlada damo... ali.... odo` i ja. u chuburski park.
neki drugi put? da? da.![]()
pa ja sam mislila kambodzo da si ti bata a ne seka

a ti znachi sherifovicka .......Bravo! Jedna vrlo lepa racionalistička intervencija, lepa i nežna kao tvoja guza. Ljubim je![]()
...ček da vidimo..šta će se tačno promeniti u životu jedne Kučke ako sazna da li sam i koliki sam ja fanatik u vezi..
fanatizam je rech koja nema pozitivnu konotaciju.
ma bulaznim. pazi kad uopshte nisam prcasta...imam shpicast nos.

e, izbrisala sam fotku kad me je koja tako napljuvao krvnichki.E sad me natera da ti virnem u profil!![]()

to je istina. ali ja ne vidim sebe kao nekog reformatora.Bez ekstrema nema napretka u globalu gledano.

Koliki ste fanatik u vezi.Da li vam je odnos sa partnerom centar sveta i koliko uopste ostaje mesta i vremena za druge ljude i stvari oko vas.."Zaboravite" li bar na kratko na partnera ili zivite samo za njega.[/COLOR]
(фанатизам(л. fanaticus занет, занесен)занос, претерана оданост или ревност, претерана заслепљеност.. )

odnos sa njim mi je jako vazan deo zivota... nisam zaslepljena... i ne zivim za druge, nego sa njima