Kako rešavate problem problematične rodbine? Trpite i pravite se kao da nema problema? Ili terate sve dođavola ko vas nervira od rodbine? Kod mene metla odavno radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta će ti takva rodbina koja te nervira?Trpiš i pustiš ih da se.u dok ne odu, naravno ne svi. Nisu mi svaki dan u kući.
Rodbinu ne biraš, prijatelje biraš. Da sam se svađao sa svakim, čemu bi to vodilo?Pa šta će ti takva rodbina koja te nervira?
Rodbinu ne biraš, ali biraš sa kime ćeš se viđati i sa kime ćeš komunicirati.Rodbinu ne biraš, prijatelje biraš. Da sam se svađao sa svakim, čemu bi to vodilo?
Naravno, probrao sam realnu rodbinu posle svega.Rodbinu ne biraš, ali biraš sa kime ćeš se viđati i sa kime ćeš komunicirati.
Ne svadjam se ali ih ne obilazim.Kako rešavate problem problematične rodbine? Trpite i pravite se kao da nema problema? Ili terate sve dođavola ko vas nervira od rodbine? Kod mene metla odavno radi.
A oni tebe obilaze li i zovu li te?Ne svadjam se ali ih ne obilazim.
Ne, neki su se naljutili a neki su prihvatili da zivimo drugi zivot, obilazim malo clanova familije,samo one kod kojih je zajebanicija i vole me kakav sam.A oni tebe obilaze li i zovu li te?
ne pljujem po njima al sam na distanci.Kako rešavate problem problematične rodbine? Trpite i pravite se kao da nema problema? Ili terate sve dođavola ko vas nervira od rodbine? Kod mene metla odavno radi.
Niko u familiji mi nije težak i mrzak gost. Nadam se da vide i doživljavaju sa moje strane to sve.
Malo me ima svuda... jer sam, izgleda neki mali čovek od rođenja, mala pojava... neko jedva vidljiv, ali to ne znači da malo i volim. Baš, evo, nema da se nekom nisam iskreno obradovala. Starije moram da poljubim u kosu, mlađe da zagrlim medveđe. Iznenade se jer se ne viđamo često, vidim, ali za mene kao da nije prošlo ni par dana;
To je, bre, moj narod, moja familija.
Izdrži, molim te, izgleda da si pozitivna osoba.Mene ta osoba podriva, oštro kritikuje i stalno mi nalazi mane, stalno treba da sam drugačija-moja maćeha. Sve što svojoj deci nije priredila i zamerila, meni jeste. Zatekla me je ovde sa 8 godina i stalno me je pretresala, iako je o meni računa vodila moja baba. Meni prati svaki korak, mene olajava, mene drži odgovornom za stvari u porodici.
E, pa, eto, mora da ima nešto, neki izvor nelagodnosti. Ocu mom hvala, šta drugo? Hvala ocu mome na torturi. Slušam dreku i viku jedne histerične osobe bez razloga od svoje 8. godine.
Pa, naravno da ću da izdržim. Dobro me shvataš-jesam pozitivna osoba.Izdrži, molim te, izgleda da si pozitivna osoba.
Fizički da,na to se odnosi izreka a u realnosti okrece glavu od tebe,ne zna ni da postojis ako ne moze da te iskoristi za nesto sto mu,joj,im je u interesu (sta god to bilo).komsija ti blizi od rodbine
Fizički da,na to se odnosi izreka a u realnosti okrece glavu od tebe,ne zna ni da postojis ako ne moze da te iskoristi za nesto sto mu,joj,im je u interesu (sta god to bilo).