- Poruka
- 29.824
Ove današnje u Crnoj Gori, otkako je pao Milo, država potonula u kaos.Mačak, ima li u Regionu neko da je na vlasti a da ga ti ne podržavaš?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove današnje u Crnoj Gori, otkako je pao Milo, država potonula u kaos.Mačak, ima li u Regionu neko da je na vlasti a da ga ti ne podržavaš?![]()
Čega se plašiš, pa svi znamo da si njegov.Pazi ti komuniste - ANKETA ĆORAVA KUTIJA pa se vidi ko je glasao za Popa ko za Druga Sredoja
![]()
Jel vidiš?
jedan glas tamo jedan vamo
Vučić i dalje ima disciplinovano glasačko telo![]()
Mačak, ima li u Regionu neko da je na vlasti a da ga ti ne podržavaš?![]()
A dobro, Albanci nisu bijelci.Aljbina Kurtija ne mirise...iako je on saborac Vucicev...
...
Ако га ЦИА руши, а ко га је довео на власт?Evo ga sad serre kako ga CIA ruši. I posle pizdi kad dobije ćušku od istih tih Amerikanaca. Sad dođe taj Amer i kaže - a CIA te ruši jel? E sad ćeš lepo malo da popušiš za nis.
E to vam je dame i gospodo spoljna politika Aleksandra Vučića zbog koje svi mi ispaštamo.
Papci koji su glasali za Tomislava Nikolića *TI*Ако га ЦИА руши, а ко га је довео на власт?![]()
Јок, довели су га ови твоји: Клинтон, Блер, Шредер, Сорош, Шваб... Ви "жутаре" сте одбачени као испушена лула. Може и "Пробушени долар".Papci koji su glasali za Tomislava Nikolića *TI*
Tako su prošle samo nesposobne žutare. One sposobne su avanzovale dobre pozicije i u Vučićevom režimu, od njegovog šefa kabineta do Vasiljevićke. A ne znam koliko je tačno da je i Tamara nekad bila otporašicaЈок, довели су га ови твоји: Клинтон, Блер, Шредер, Сорош, Шваб... Ви "жутаре" сте одбачени као испушена лула. Може и "Пробушени долар".
MI6 i UDBA.Ако га ЦИА руши, а ко га је довео на власт?![]()
Хоће ли пеМзоси издржати предизборну кампању свемогућег преЦедника?
Кад "бивше" жутаре и радикали користе термин "жутаре" ствара се извесна конфузија код неупућеног напрдњачког пуЋанства, па би требало прецизније дефинисати, разлучити, појасинити термин "жутаре". Нпр. садашње сараднике и предводнике напредњачке "фамилије" (свака алузија на мафију није прихватљива и одбацујем такве помислиTako su prošle samo nesposobne žutare. One sposobne su avanzovale dobre pozicije i u Vučićevom režimu, od njegovog šefa kabineta do Vasiljevićke. A ne znam koliko je tačno da je i Tamara nekad bila otporašica