False flag referendum o Predsedniku Vucicu

Da li Predsednik Vučić treba da se povuče i da ostavku?!

• Ukupno glasova
    14
Jel vidiš?
jedan glas tamo jedan vamo
Vučić i dalje ima disciplinovano glasačko telo :srecan:

Op op opa, kakav preokret...
Pogledajte semafor, pogledajte semafor!:hej:

Krenula je lavina glasova sa Golije, koje predvodi komandant @Тихи :maramica:

Screenshot-20250114-181931-Chrome.jpg

...

Evo ga sad serre kako ga CIA ruši. I posle pizdi kad dobije ćušku od istih tih Amerikanaca. Sad dođe taj Amer i kaže - a CIA te ruši jel? E sad ćeš lepo malo da popušiš za nis.
E to vam je dame i gospodo spoljna politika Aleksandra Vučića zbog koje svi mi ispaštamo.
Ако га ЦИА руши, а ко га је довео на власт? :namcor:

Јок, довели су га ови твоји: Клинтон, Блер, Шредер, Сорош, Шваб... Ви "жутаре" сте одбачени као испушена лула. Може и "Пробушени долар". :super:
Tako su prošle samo nesposobne žutare. One sposobne su avanzovale dobre pozicije i u Vučićevom režimu, od njegovog šefa kabineta do Vasiljevićke. A ne znam koliko je tačno da je i Tamara nekad bila otporašica

Tako su prošle samo nesposobne žutare. One sposobne su avanzovale dobre pozicije i u Vučićevom režimu, od njegovog šefa kabineta do Vasiljevićke. A ne znam koliko je tačno da je i Tamara nekad bila otporašica
Кад "бивше" жутаре и радикали користе термин "жутаре" ствара се извесна конфузија код неупућеног напрдњачког пуЋанства, па би требало прецизније дефинисати, разлучити, појасинити термин "жутаре". Нпр. садашње сараднике и предводнике напредњачке "фамилије" (свака алузија на мафију није прихватљива и одбацујем такве помисли ;) ) , "бивше" чланове ДС-а, ЛДП-а, ЛСВ-а, Г17+, ДХСС-а, Отпора... би можда требало звати "радикаложутаре", а оне који су остали верни Ђинђићу, Живковићу, Тадићу, Пајтићу, Ђиласу назвати "жутаре" или обрнуто, заклете чланове тајног удружења обожаватеља преЦедника назвати "жутаре", а ове ђинђићевце "истинским" или "радикаложутарама".

Back