Fakulteti i Visoke skole u Valjevu

iVE014

Aktivan član
Poruka
1.401
Kako je poslednjih godina opsta navala na privatne fakultete u Valjevu, kao i na VIPOS, jedinu drzavnu skolu u regionu, zeleo bih da znam, doduse ne samo ja vec i ostali posetioci ovog pdf-a,oji su uglavnom srednjoskolci, kakva su vasa iskustva tokom studiranja na nekom od tih skola, neke mane i vrline, kako idu predavanja, ispiti i ostalo. Verujem da ce biti korisno svim buducim brucosima koji planiraju da ostanu ovde u Valjevu da studiraju. Pa sta kazete? :)

Zdravo,ja sam upisala poslovni fakultet u Valjevu i sasvim sam zadovoljna sa njihovim uslugama i ophodjenju prema studentima.trenutno sam treca godina na odseku turizma i hotelijerstvo.mislim da je pravi pogodak sto su otvorili taj fax u Valjevu.Posetite nas i sami se uverite.:gace:

ako imate makar malo,ali samo malo,tacnije jedan miligram mozga,necete upisati nijedan fax ili visu ili kako se vec zovu,sve je to jedna smejurija,i zalim budale koji su to upisali,jer jedino gde ce moci da rade je u dupetu,naravno osim ako imaju mamice i tatice da ih zaposle,a nivo znanja na bilo kojoj akademskoj ustanovi je jednak jednoj velikoj NULI.I kada mi neko kaze da studira u Va,samo se nasmejem,i kazem ti to zoves studiranjem.Deco,izvinjavam se,svi mladi ljudi grada valjeva koji imaju 17+ god savetujem vam da ne upisujete nista u nasem gradu,vec paljba u BGD ili NS,da naucite nesto i budete pravi i uspesni ljudi u svojoj profesiji,a VA je dobro samo za vikend,i ne dozvolite da vas sputaju

ako imate makar malo,ali samo malo,tacnije jedan miligram mozga,necete upisati nijedan fax ili visu ili kako se vec zovu,sve je to jedna smejurija,i zalim budale koji su to upisali,jer jedino gde ce moci da rade je u dupetu,naravno osim ako imaju mamice i tatice da ih zaposle,a nivo znanja na bilo kojoj akademskoj ustanovi je jednak jednoj velikoj NULI.I kada mi neko kaze da studira u Va,samo se nasmejem,i kazem ti to zoves studiranjem.Deco,izvinjavam se,svi mladi ljudi grada valjeva koji imaju 17+ god savetujem vam da ne upisujete nista u nasem gradu,vec paljba u BGD ili NS,da naucite nesto i budete pravi i uspesni ljudi u svojoj profesiji,a VA je dobro samo za vikend,i ne dozvolite da vas sputaju

Slazem se u potpunosti.....u Valjevu je jadno sto se tice studiranja, ja idem u Beograd.:D

Da se i ja pridruzim ovoj raspravi. Sto se tice studiranja u VA, dovoljno je reci da je npr moja snajka, za par hiljada eura ZA GODINU I PO' dala dve i po godine na tom jednom nazovi faksu u VA.Dakle, u potpunosti se slazem sa prethodnim postovima, sto normalnom mladom coveku govori o kvalitetu istih!

Back