Fakultet prirodne medicine, najbolji izbor ! ! !

Nauka Medicina

Početnik
Poruka
2
Postovani

Otvoren je Fakultet prirodne medicine - online
www.ipm.netau.net
Studije za nutricionistu, herbalistu, diplomiranog lekara prirodne medicine...

Fakultet se nalazi u Beogradu, inace ovo je jedini fakultet na balkanu i u evropi...
Akreditovan je od strane Amerike i predstavlja ogroman napredak na polju medicine, studije traju dok student ne polozi sve ispite, tako da vreme studiranja zavisi od ozbiljnosti studenta. Upis je otvoren preko cele godine, tako da studenti mogu da se upisu kad zele. Dovoljno je da na nas e-mail posalju podatke za upis koji se traze i koji su izneti na donjem linku:

http://www.ipm.netau.net/enrollment.htm

U okviru ovog univerziteta otvoren je i profil na facebooku pod imenom "Nauka Medicina", kao i grupa "Prirodna medicina" tako da mozete biti i clanovi ove grupe i licno postavljati pitanja u vezi zdravlja, medicine, ili nekih licnih problema... Profil mozete pogledati na donjem linku...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002608697116&sk=wall
https://www.facebook.com/groups/114857781940659?ap=1

U koliko budete zainteresovani za studije na ovom fakultetu javite se na e-mail: svetnauke@gmail.com i dobicete popust na iznos skolarine u iznosu od 5%. :ok:

Ili u koliko imate bilo kakvih pitanja u vezi fakulteta mozete takodje slati pitanja na ovaj mail...

Institut za prirodnu medicinu
www.ipm.netau.net

O da, pseudonauka se pocela uvlaciti i u skolske ustanove. Nije ni cudo shto nema u Evropi i zashto je nashe Ministrstvo nije akreditovalo. Bez akreditacije Ministarstva obrazovanja Srbije, ne mogu se zaposliti u Srbiji.
Ma kakva školska ustanova.Tu pseudonaučnu instituciju je otvorio "dr" Miroljub Petrović, poznati multipraktik čovek-razume se i u teologiju(tačnije kreacionizam), geologiju(završio je Rudarsko-geološki fakultet),medicinu(kaže da je i to završio), bavi se problematikom sekti (s posebnim osvrtom na Masone...).Ako želite da naučite kako da se pravite pametni i sveznajući onda svakako pogledajte njegove klipove na youtube-u.

Ma kakva školska ustanova.Tu pseudonaučnu instituciju je otvorio "dr" Miroljub Petrović, poznati multipraktik čovek-razume se i u teologiju(tačnije kreacionizam), geologiju(završio je Rudarsko-geološki fakultet),medicinu(kaže da je i to završio), bavi se problematikom sekti (s posebnim osvrtom na Masone...).Ako želite da naučite kako da se pravite pametni i sveznajući onda svakako pogledajte njegove klipove na youtube-u.

Znam ko je Petrovic i za njegove ideje. Posebno me zasmejalo izlaganje doticnog da je kraljevska porodica Britanije u stvari grupa gushtera u covecjim odelima.

Nema potrebe da me ispravljash, hteo sam da navedem cinjenicu koliko je sama zamisao apsurdna, neakreditovana i cisto bacanje para. Nazalost, uvec ce biti ljudi koji ce dati novac na ovakvu glupost nego na nauku.

Znam ko je Petrovic i za njegove ideje. Posebno me zasmejalo izlaganje doticnog da je kraljevska porodica Britanije u stvari grupa gushtera u covecjim odelima.

Nema potrebe da me ispravljash, hteo sam da navedem cinjenicu koliko je sama zamisao apsurdna, neakreditovana i cisto bacanje para. Nazalost, uvec ce biti ljudi koji ce dati novac na ovakvu glupost nego na nauku.
Izvinjavam se tvom egu ali namera mi svakako nije bila da te ispravljam već da,ukoliko si pročitao moje pisanije, se nadovežem na tvoju priču.

Kad sam video ovu temu, prvo sam se toliko iznervirao da mi došlo da svašta napišem, ali sam izbrojao do 10. Ovaj čovek je kriminalac. To što on drži nije fakultet i sramno je što mu država ne zatvori tu pseudoustanovu, ali pare buše gde burgija neće.

To je kao kada bih ja sada izmislio svoju nauku, izmislio predmete, izmislio gradivo, platio gde treba i otvorio fakultet, i naplaćivao školarinu, dodeljivao svoju diplomu, koja ne znači ništa, običan papir sa izmišljenim zvanjima.

Necu da ulazim u kvalitet fakulteta , niti ko je i sta je vlasnik.

Sto se tice prirodne medicine mislim da ona treba da ima odredjeno mesto u drustvu i da treba napraviti i fakultet u vezi sa njom. Jako je neozbiljno mesati razno bilje i razne druge stvari a da ne znate njihov sastav, njihovu interakciju i na sve to da ne znate kako to deluje na ljudski organizam.

Pufer prirodna medicina je stara hiljadama godina, i daje i to jako dobre rezulate ako govorimo i o alternativnoj medicini ona tek daje rezultate posebno akumpuktura. Imas na internetu operaciju na otvorenom srcu u kini u akumpukturnoj anesteziji idi pa vidi. Pa onda pricaj. U vremenu kada je nauka napredovala i kada mozes da pravis koncentrate bilja definitivno treba obrazovanje podici na visi nivo. Mozda nekada nije bilo opasno mesati biljke jer ljudi nisu znali kako da naprave koncentrate pa nije bilo ni tako opasno. Ako nesto daje rezultate nemam problem sa tim da se ljudi lece, makar to bila i alternativna medicina.

Pufer prirodna medicina je stara hiljadama godina, i daje i to jako dobre rezulate ako govorimo i o alternativnoj medicini ona tek daje rezultate posebno akumpuktura. Imas na internetu operaciju na otvorenom srcu u kini u akumpukturnoj anesteziji idi pa vidi. Pa onda pricaj. U vremenu kada je nauka napredovala i kada mozes da pravis koncentrate bilja definitivno treba obrazovanje podici na visi nivo. Mozda nekada nije bilo opasno mesati biljke jer ljudi nisu znali kako da naprave koncentrate pa nije bilo ni tako opasno. Ako nesto daje rezultate nemam problem sa tim da se ljudi lece, makar to bila i alternativna medicina.

I alhemija je stara hiljadama godina pa svi znamo da je to prazna prica. Nadji neki bolji argument pre nego pocnesh da servirash svoje gluposti i lazi.
Imash li neku referencu za to shto pricash? Jer ti tvrdish vrlo opasne stvari. Cisto da te podsetim da pseudonauka u formi pseudomedicine i nadrilekrastva koshta milione zivota godishnje. Ja sam ti izneo cinjenicu a ne misljenje. Cisu i proverenu cinjenicu. Kada ti budesh bila sposobna da mi takodje iznesesh cinjenicu ja cu te smatrati za ozbiljnu osobu.

MARS IZ SRBIJE SLJAMU!

Кад те државна установа лечи па умреш од рака то је по закону, а кад пробаш да се лечиш негде другде, е то већ не може..

Da li imate i vi referencu za to shto govorite?

Pufer.....nemoj mi o medicinskim naukama molim te. Sujetni ste do zla boga. Ubedjeni ste da sve znate i da ste bogovi. I niko od vas nije svestan sta ne zna i gde je supalj. A suplji ste ko svajcarski sir na zalost. Studiram konvencijalnu stomatologiju i svaki dan gledam masu ljudi koja je ubedjena u svoju velicinu, svoje bozansko bice i znanje a isti u oci ne zna se ko je vise supalj. Ali sto je vise takvih velicina mani bolje :)

Idem sada da citam stranu literaturu i da napredujem u struci. A velicinama cu ostaviti da budu velicine :)

Poslednja izmena:
Vi koji hvalite ovo ne razumete neke stvari. Niko nije rekao da ne sme da postoji alternativna medicina i takva obrazovna ustanova. Nije uopšte problem u tome. Neka postoji fakultet prirodne medicine. ALI, da bi se nešto moglo nazvati fakultet, mora da ispunjava neke uslove:
-da ima definisane ESPB bodove.
-da ima akreditaciju.
-da ima priznatu diplomu.
-da ima definisano zvanje koje ima svoju šifru zanimanja na birou rada.

Ovo NIJE fakultet.
To je, opet kažem, kao kada bih ja sada izmislio fakultet, izmislio zvanja, izmislio diplomu, i opisao šta će da rade oni koji to završe. I šta će oni, stvarno, kada završe? NIŠTA!

Niko ovde ne pljuje alternativnu medicinu!!! Nemojte da brkate stvari!!!

Ово се зове факултет, али га нико није акредитовао. Али то није једини проблем. Чињеница је и да ова врста медицине није успела да се наметне као наука. Због тога -- уз све поштовање -- сматрам да теми о установи није место у једном под потфорума одељка "Наука и образовање".

Back