Gost
Kolike su sanse upisati ga,smer unutrasnje arhitekture?Neka vasa iskustva i sta mi preporucujete?Unapred hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi ko ga upisuje..Anonymous:Kolike su sanse upisati ga,smer unutrasnje arhitekture?Neka vasa iskustva i sta mi preporucujete?Unapred hvala
Tasa!:Zavisi ko ga upisuje..Anonymous:Kolike su sanse upisati ga,smer unutrasnje arhitekture?Neka vasa iskustva i sta mi preporucujete?Unapred hvala
Pozdrav,
Tasa![/quot
cisto sam pitala iz razloga sto ih primaju 6,7,zbog toga sam pitala koje su sanse,srela sam par ljudi koji su pokusali,ali bezuspesno,a ja bih se eto,ove godine usudila da pokusam,pa sam zato trazila neke blize informacije.Poz i tebi
Da li ima neko ko je zavrsio FPU ? Recimo,scenografiju ili plakat ? Zanima me recimo sta posle,da li ima posla, i koliko studenata primaju. ?
Takodje,kakve pripreme mi trebaju za upis ?
zanima me scenografija ili slikarstvo na Primenjenoj??? Inace se bash spremam za slikarstvo na FLU....pa sam mislila to nesto kao alternativu........paaa ??? Kakve su sanse...i zanima me taj prakticni deo...tj deo sa maketama...ukoliko neko moze malo da mi pojasni ??? Imate li predstavu o ovogodishnjoj konkurenciju na FLU s obzirom da prosle se i nisu bas proslavili s kandidatima......??????? sooo help me...
na Primenjenu ces se najlakse upisati ako nadjes vezu da dekanu pljucnes koju hiljadu evramozes da se spremas i 100 godina, ali koliko god da si talentova-a UVEK ali uvek ce te pretrcati neko ko je iskesirao (a talenat koji poseduje je ili diskutabilan ili sto je cesce uopste ga nema)
te tako, ako nemas pare, a imas CELICNA zivca i mnooogo vremena, spremaj se pa na prijemni. a ako imas parice i hoces da platis-skrati sebi muke na vreme!!
mada....nesto nisam jos uvek srela nekog ko je zadovoljan ne samo faxom vec i znanjem koje tamo (ne) dobija.