Fakultet po meri???

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
treba da mi "preporučite" faks, al da ispunjava sledeća merila:

državni fakultet ili visoka škola beogradskog univerziteta
praktičnog usmerenja (u smislu donosi praktično i konkretnije zanimanje, nije filozofija i da nije matematičko-tehničkog usmerenja)
relativno je lako upasti na budžet (nema previsoke kvote tipa 85 plus poena)
predavanja nisu nužnost, tj. postoji opcija ili tolerantnost za radnike

treba da mi "preporučite" faks, al da ispunjava sledeća merila:

državni fakultet ili visoka škola beogradskog univerziteta
praktičnog usmerenja (u smislu donosi praktično i konkretnije zanimanje, nije filozofija i da nije matematičko-tehničkog usmerenja)
relativno je lako upasti na budžet (nema previsoke kvote tipa 85 plus poena)
predavanja nisu nužnost, tj. postoji opcija ili tolerantnost za radnike

Ccccc...Obzirom da tražiš predloge za upis na fakultet na forumu (što je prema mom mišljenju u neku ruku neozbiljno) mogu samo zaključiti da se tebii ništa specijalno i ne upisuje sledeće godine.Većina ljudi ide na fakultet zbog mame i tate, rodbine, želje za većom platom...Upisati fakultet je postalo stvar pomodarstva (svi upisuju pa što ne bih i ja a potom studiraju do granice mentalne i fizičke izdržljivosti.Naravno to nije pravilo.) a ne afiniteta koji neka osoba ima prema određenoj oblasti.Ovo se verovatno ne odnosi na tebe.Moraš sam(a) da doneseš tu odluku a ne da tražiš predlog na forumu.Ako do sad nisi shvatila čime bi volela da se baviš u zivotu ovde tek nećeš doživeti "prosvetljenje".Imaš dovoljno vremena da razmisliš šta ti se sviđas toliko da bi se time mogla baviti ceo život.
Pozdrav:-)

Back