Мало је чудно, да ако се боримо против велеиздаје, криминала, корупције, примитизма, популизма, манипулација, лажи, пропаганде, ти кажеш ''ја нисам ни за криминал и све то, ни за ове који желе да победе криминал и све то, ја сам неутралан''.
Na moj privatni zivot ne utice, imam previse godina da se zanosim, da sam student pa ajd,
i ne bore se svi, vecinu boli uvo.
Ma, i N1 je propaganda, produzena ruka duboke drzave. I onda mi takvi pricaju o "srpskim interesima" , Informer je Vuciceva prooaganda, a N1 antiVucicevska. Smece i jedno i drugo. Ja nisam za kriminal, i nemam ja nista protiv da ide Vucic, ak se bojim, bojim se kad on ode da ne dodje mariontska vlast dubike drzave, naivni ljudi idu srcem, al nema srca u politici, mi smo mali i na meti smo velikih, a imamo jako opasne neprijatelje koji ne prezaju ni od cega. Gde oni dodju tu trava ne raste, samo interes ljudi iz senke u Americi.
Vidi sta su u Ukrajini uradili, 2014. , pokusali u Belorusiji, i da li ti lici na ovo kod nas? I 5. oktobar au zapadne tajne sluzbe organizovale.
Nd boje ae Rusije koja ima 6000 nuklearki, pa ti vidi, ne prezaju. Ti isti vode beoliberalni sljam koji vlada EU.
Ja malo vise gledam globalnu, nego lokalnu politiku. Ja sam danas ovde, sutra ko zna gde, nisam ja kao pojedinac bitan.
Ми нисмо више нормална држава која на изборима бира политичке идеологије, програме итд, већ имамо изборе који су референдумски, који имају само једно питање, да ли си за Вучића, криминал, корупцију, издају, удбашки систем, примитивизам, популизам или си против свега тога.
Mi nismo normalna drzava zadnjih 35 godina.
U sustini smo okupirana drzava od 2000. a pre toga smo bili divlji zapad pod embargom zapadnih "prijatelja".
Ти као ћаци ''неутралац'' од највеће користи би био када би заиста био аполитичан (што лажеш да јеси, јер овде отворено ботујеш за режим) и када заиста не би гласао за Вучића, нити за Вучићеве ''опозиционе'' удбашке странке, јер твојим негласањем за режим, практично гласаш за промене односно за Студентску листу. Као што и наши ''неутралци'' ако постоје, својим негласањем помажу Вучићу.
Vec sam ti rekao, ja ne zelim da glasam, ako ne znam za sta glasam. Studentska lista je kontra Vucicu, ali kako ja da znam da neko ne stoji iza svega?
Kako ja da znam da ne glasam za Duboku drzavu? Treba da budem naivan, sta?
Vucic ne valja, i ja nisam rekao da valja, al sa njim znas na cemu si.
Ja ne botujem za vlast, nemam nista od vlasti, vec gledam neutralno, ako je Vucic napravio auto put, izgradio pruge, izgradio Beograd, svaka mu cast, ako kotrolise medije, zaoposljava stranacki, prodaje oruje Ukrajini smard... sta ti nije jasno? Ako je nesto dobro pohvalim, ako je lose kritikujem. Il treba da me N1 nahuska... ili Informer, nebitno, nahuskaju.
Medijima ne verujem nista.
Ја бих те разумео и да кажеш да си заиста неутралан, али ја још нисам на овом форуму срео таквога, али ти сам отворено кажеш да је Вучић бољи од жутих и сам себи стављаш етикету да си ћаци. Зашто се на мене љутиш, када не можеш да сакријеш то. Покушаваш, али не иде.
Ma je li? Jel Vucic dao generale Hagu? Jel Vucic izgubio Crnu Goru i Kosovo?
Izgradio je drzavu, sta su Djelic lopov, Dinkic lopov, Canak autonimas, Djilas mafijas, Ceda narkoman i ekipa uradili? Osim stoo su se ulizivali zapadu..i nakrali drzavnih para. Szo je Havijer Solana napisaao u autobiografiji, sto ih vise gazimo, to nam s vise ulizuju. Pih, srpski ponos..ma
Secas se privatizacija, pljacki, predizbornih obecanja? Koridora 10, zelezara, rudnika, strajkova, 1000 eura svakom gradjani u od Nisa? Stope nezaposlenosti, plata od 200E.
Poredjenja radi prosecna plata u nemackoj je sad 2,5~3 veca nego u Srbiji, tad je bila 10 puta. Daj bre, itd itd itd, ostrascen si.
Ili je zabanjeno reci nesto protiv zutih? Selektiva memorija, sta?
Zuti su bili sljam nad sljamom, samo je ovaj pametan, oni su bili nesposobnjakovici, on je malo podigao igricu miljanja, varanja i manipulisanja na visi nivo.
I tad je bilo i stranackog zaposljavanja, namestenih tendera, divljeg zapada do bola, sto izmedjo ostalog je moja porodica osetila, ja sam bio dete doduse, ali smo prevareni opasno od strane drzave jer je konkurs bio namesten, onda koja smo pcija bili, nije se islo studirazi u inostranstvo, krediti za stanove bili reket, neprihvatljivi itd
ovaj je pokusao da balansira izmedju istoka i zapada, umesto lizanja d..ta zapadu, al se izgubio u remenu i prostoru. Podeljena licnost. Al ista je to bagra.
Да си макар неутралан, морао би мало да лажеш па да кажеш да су жути односно Тадићев режим исти као Вучићев, то је лаж, али није ужасно велика лаж као када ти тврдиш да је Тадићев режим гори, односно да је Вучићев режим бољи.
Nisu isto, Tadic je bio gori, iako ja mislim da je tadic ok covek, samo nije narocito pametan, i on je evropejac, ja sam rusofil, dva sveta.
Ја и очекујем од тебе да мене називаш усташом, јер вас Вучић и Вучићевић уче томе, ето и на том примеру си доказао да си ћаци.
Nisam ja tebe nazvao ustasom, vec sam ti rekao, kao da ja tebe nazovem ustasom, a nemam dokaz za to
И по ко зна који пут те питам, за кога ћеш сутра гласати када ова кукАВица распише изборе и ти то кријеш, у чему је проблем ? Ја и ти нисмо аполитични, а таквих има, али их ми не знамо јер је логично да их нема на оваквих политичким темама.
Ne krijem, za njega necu, verovatno za studente. Moj glas, gore dole