Ћаци, зар се толико плашиш студената, да мораш да понављаш те ћаци форе о жутима, а сви жути су у твојој СНС.
Како могу жути да се врате, кад сте их већину примили у ваш СНС ?
Који сте ви лицемери и лажови.
Ne etiketiraj me, Hvala. Ja sam protv EU Vucic je za da krenemo od toga.
Ne zivimo u Hitlerovoj Nemackoj, gde si imao opciju ili si za naciste, ili si protiv. Ja u "demokratiji" i "evropejskim vrednostima" imam "demokratko" pravo da budem za koga hocu, npr. apolitican, i da tebe tako savrseno boli uvo za to. Ja mozda samo ne zelim da budem deo ludila, jer mi je preko glave ovog naroda, generalano...pocevsi od mentalita.
Ni jedan oametan potez nismo imali u 20tom veku, od tad ide sunocrat u nepovrat.
gledam sebe i svoja poslao. A da se prodam necu i nisam bilo kome. A imao sam prilike.
Ti na osnovu mecega meni lepis etiketu caci, dram te bilo. Ko da ja sad tebi kazem da si ustasa, bez ikakvog argumenata.
Ниси одговорио за кога ћеш гласати кад имаш избор 1. твој АВ или 2. студенти
3. trenutno niko, al kad se pojavi neko, tebi cu prvom da javim.
Stusenti ne nude nikakvu aletrantivu osim na papriru, ai pribojavam se da se radi o oboje oj recoluciji, ima sve elemente. A na primeru 5. oktobra i Ukrajine, vidimo da obojene revolucije, nista dobro nikom nisu donele.
Ne valja se popaliti, hladna glava prijatelju, i racionalno.
Znam ja da su narodi na ovim prostorima vruce glave, zato ih je lako i manipulisati.
Srbi pate od kulta licnosti, i ti sto ga vole, i sto su voleli Tita, Milosevica, Tadica, ovog onig... ili ovo sto mrze... isto je, druga strane medalje. Nit volim nit mrzim, ako imam za koga da glasam, glasam, ko nemam, a nemam, glasam nekog bzv, manjinske partije i to, cisto da ne zloupotrebe.
Ti mislis da nekog Svdjanina boliuvo za predsednika, ako je los smenis ga, ako je dobar zadrzis...kakva histetija i slicno
I da, ja mrzim posesivnost i iskljucivost, sasvim dovoljno, da ne budem deo takvih projekata.