Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
why did I have to look -.-
Face it Anna they are going to end up together at the end of the manga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
why did I have to look -.-

WHATEVER!!! I'll still have more hot boys to love (even though Gray was my first FT crush ;___; )
Mashima will never do that! It's SHOUNEN, not SHOJO. A Juvia je samo jos jedna fangirl, kao i Hinata, Hancock ili .... Orihime -.-

Shounen ne znači da ne može postojati Romance. Štaviše, na kraju mange obično bude romance kraj u shounen naslovima. (DBZ ti je primer dobar za postojanje romance u shounen)

Sting sve više i više postaje scaredy-cat lik. Kako god neko iz FT nešto badass uradi on se usere.

JellalxErza!!
njih podrzavam
I inace.... taj screenshot je FILERnever did it happen in the manga... izuzev onog cover-a gde su bili jedno pored drugog, ali to se ne racuna
Ali predpostavaljam da ce manga da ide jos dugo. Cujem da se Bleach i Naruto zavrsavaju i da ce FT i Beelzebub zauzeti njihova mesta. ho ho ho *evil*
OP ima jos da traje tako da... I'm so proud for being in the fandom *tears*
KHR je poceo da smara, procitam kad izadje chappy ali nije nesto posebno. Krecem aktivno da citam mange tako da se sada zanimam sa FT i OP![]()

Onda ce ga zvati po imenu i bla bla bice sa Erzom. A kad sam vec kod nje... kako me je zgrozilo i nasmejalo kad je Hibiki rekao "That's Ichiya's girlfriend for you" hahah lol. 

awesome!!Da, svrsio sam, lep chapter.