Fairy Tail

A sta je led nego voda (u cvrstom stanju) :confused: . Zajedno su uradili Union Raid tako da im se magija poklapa.
Pa nece valjda svi da imaju jednu vrstu magije :P A kao OP je jer spada u zanr avanture. ;)

Mislio sam na to kako ne moze ona da ga napali bas zato sto su oboje vodeni tipovi, ne moze varnica na vodi da radi... :D
A Juvia je uradila union raid i sa Lucy pa nista... :lol:

Pa ne, bilo fora da kako jacaju svi dobijaju vise magicnih moci, a ne samo svi po jednu moc i to je to... (:

Nego, nebitno to, zezao sma se....zanima me, koliko epizoda ima ovaj anime? Ja sam stigao do 102 epizode i nisam video da ima jos nesto posle toga... :/

Poslednja izmena:
@Funny
toliko je i izaslo. Ja sam stala do 100-te i cekam da se malo nakupe.
Kako je cudno da se tako brzo nakupe ep za FT a kad cekam OP ide taaaaako sporo :/

Koliko brzo izlaze ep.? (:

Gle, fani je otaku. Da mi neko rekao ne bih mu verovao. oO

Otaku? xD
Pa pre par god. svratio na ovaj pdf, pogledao naruta i svidelo mi se... :P
Bre, ja gledam i "Perry the platypus" kad naleti na tv-u, a da ne odgledam po neki anime... :mrgreen:

Moja finalna lista.

+

Happy - simpatican karakter sa dosta humora, nasmeje me cim ga vidim
Makarov - perverzni dedica
Erza - muskarac zarobljen u telu zene
Laxus - prenadrkan lik, jedan od najomiljenijih
Millianna - well, she is just hot
Pantherlily/Lily - zanimljiv lik, dosta simpatican
Gildarts - Chuck Norris
Ultear - svidja mi se kako manipulise muskarcima
Juvia - simpa

+-

Natsu - Naruto/Ichigo dobija dnevni napad dokazivanja
Lucy - tu i tamo...
Gray - samo zbog jednog chaptera, kada se sibao sa Ultear rekao joj je par dobrih recenica

-

Skoro vecina ostalih...

Poslednja izmena:
New chappy was nice.
1) Gildart the next master!? ME LIKES!! Woot!
2) This Sting guy... he's hot!!
fairy-tail-2784689.jpg
3) New Dragon Slayers? The fight with Natsu & others will be extreme!

btw I don't remember seing Sting and Rouge... Are they new? They seem to be connected somehow with Natsu and Gajeel :/

Део seiyuu-а који позајмљују гласове у цртаћу, за оне који не знају.

Daisuke Namikawa даје Jellal-у и Мистогану(познат као Улкиора, Кеи Куроно, Italy из Хеталије-обојица, Казехаја из Kimi no Todoke, Chuuhei из Ikki Tousen-а итд.)
Sho Hayami-Ичија(познат као Аизен, Тензен из Базилиска, Кагурин ћале у Гинтами итд.)
Aya Hirano-Луси(позната као Миса из Death Note, Харухи Сузумија итд.)
Yuuichi Nakamura-Греј(Мурамаса из Bleach филера, Greed у ФМА Brotherhood)
Yunichi Suwabe-Freed(познат као Grimmjow, Тамаки из Deadman Wonderland, Такаши из Highschool of the Dead, Greed у првом ФМА итд.)
Akira Ishida-Зереф(познат као Гара, Зура из Гинтаме итд.)
Rie Kugimiya-Happy(позната као Ал у ФМА, Кагура у Гинтами, Ичигова сестра Карин и поручница 12. одреда у Bleach-у, Мизоре у Rosario Vampire итд.)

То је оно што знам из прве, ако неко има још нек дода...

Poslednja izmena:
Nakamura Yuuichi (Gray) - Kadota Kyohei (Durarara!!), Tsukimiya Ringo (Uta no Prince-sama);
Kugumiya Rie (Happy) - Shana (Shakugan no Shana), Aisaka Taiga (Toradora!), Louise (Zero no Tsukaima);
Kakihara Tetsuya (Natsu) - Amaimon (Ao no Exorcist);
Hirano Aya (Lucy) - Izumi Konata (Lucky Star), Shidou Shizu (Maria Holic), Layla/Reira (NANA);
Ohara Sayaka (Erza) - Milly Ashford i mali Lelouch (Code Geass), Yasuko (Toradora!), Ezra (Vandread);
Kishiro Daisuke (Loki, Scorpio i Toby) - Heiwajima Kasuka (Durarara!!), Iceburg (One Piece), Haruki Naoshi (Starry Sky), Kuran Kaname (Vampire Knight);
Ishida Akira (Zeref) - Zura (Gintama), Athrun Zala (Gundam Seed), Gaara (Naruto), Shin (NANA);
Kitamura Eri (mali Gray, Cana i Aquarius) - Orihara Mairu (Durarara!!), Takagi (Highschool of the dead), Kawashima (Toradora!), Touya Rima (Vampire Knight), Yachiyo (Working!!);
Kaji Yuuki (Lyon Bastia) - Konekomaru (Ao no Exorcist), Walker (Durarara!!), Finny (Kuroshitsuji);
Konishi Katsuyuki (Laxus) - Zagine (Black Cat), Shuuhei (Bleach), Tanaka Tom (Durarara!!), Canada i America (Hetalia Axis Power), Takano Masamune (Sekaiichi Hatsukoi);
Namikawa Daisuke (Jellal i Mysotgan) - Mikage (07-Ghost), Giotto (Katekyo Hitam Reborn!), Eustass Kid (One Piece);
Kondo Takashi (Hibiki Laytis) - Train Heartnet (Black Cat), Hibari Kyoya (Katekyo Hitam Reborn!), Onodera Ritsu (Sekaiichi Hatsukoi);
Sawashiro Miyuki (Ultear, Ul i Virgo) - Celty (Durarara!!), Busujima Saeko (Highschool of the Dead), Nanami Haruka (Uta no Prince-sama);
Suwabe Junichi (Freed) - Frau (07-Ghost), Undertaker (Kuroshitsuji), Ren (Uta no Prince-sama), Akatsuki (Vampire Knight), Shirogane Ooshirou (Starry Sky).

Toliko od mene ;)

Poslednja izmena:
Jellal и Mystogan су уболи премију, Намикава је перфектан, од смешних ликова преко браће Italy до зајебаних као Улкиора.
Зато кад човек чује Ичију изгуби сво поштовање према Аизену...

Back