Facebook

Kod:
twitter

koje je to njesra 'zon da pises nebuloze od statusa ceo dan...serem,jedem,drQam,blejim z:cry: ae kapiram ove poznate imaju fanove pa se informisu tako ostali su idioti! :)

Fazon twitter-a je da pises korisne informacije. Koga boli da li se res ili pi sas. :/
Twitter je kao facebook mini-feed koji mozes da ubacis na svom blogu ili sajtu koristeci twitter API.

Ja sam poznat pa zato ga i koristim. (: (od pre neki dan, doduse)
 
Fejsbuk je sekta!z:hm: Hehe, salim se.

Nemam ga jer nije moj fazon pre svega zato sto mi je to fotkanje tolko sranje, curke su mi se u realnom zivotu popele na vrh ku***, a kamoli da mi komentarisu nesto tamo. Nemam potrebu za njim, ni za tim grupama i to mi je totalno promaseno, a i samim tim kakav je ko na "fejsu" kazuje i to kakva je osoba.

Primer:
- Lik sa flasom u ruci na nekom splavu kao luduje, zeza se - zesci smarach i sirovina, takoreci PANJ!
- Riba u polu-guznom profilu - ista ko i sve ostale, nista posebno!
- Decko od 15 godina na parkiranom motoru - decko koj bi voleo da ima motor, a za to vreme se slika na tudjem...

Nemam, niti planiram da ga imam, a vama svima srecno. Najlepse zezanje je bilo dok nije bilo njega, sad svi znamo ko je koga opalio sinoc...:thumbdown:
 
imam face...odavno...nekada sam ''visila'' na njemu po ceo dan...sad odem jednom mesecno...xD...imam oko 900 i nesto prijatelja i 70% tih ljudi ne poznajem licno....a to sto kaze BuTcheRtattoo da sto imas vise prijatelja tamo,manje ih imas u stvarnom zivotu u mom slucaju nije tacno...imam bas dosta prijatelja....
 
isključi fejs na mesec dana da vidiš da li postojiš

Moze i ovako:

avatar37215_1.gif
 
E ima neko you tabe-u prof da ga add? :D tamo je do jaja...imas fazon prof ko na spejsu stavljas sliku za avatar,pozadinu,listu prijatelja i jos puno toga. . .tamo se zgotivio sa nekim grkinjama i jednom spankinjom i zovu me da dodjem za vreme letnjeg rasputa z:D

Uf... Ja na you tube non stop bleyim... mislim... ne da se dopisujem... naravno... ali, da.. imam profil... ako hoces poslacu ti na pvt. z:lol:
 
matori ne znas ti kakva je boles' taj WoW.Znam ljude koji su batalili skolu zbog j.ebeng WoW-a igrajuci ga 12h dnevno z:cry: sigurno si gledao onaj klip na tubu sto onaj klinac pizdi sto mu keva nije uplatila net da igra Wow i lomi sve po sobi...

Strašno, ja kad bih tako uradio ovog posta nebi bilo...
Mrtav čovek ne može da piše, a kamo li da kuca postove na netu...
 
Ja putem facebooka održavam neka prijateljstva sa ljudima koji su mi pravi prijatelji i koji su otišli na studije... U poslednje vreme sam masovno počeo da se priključujem kojekakvim grupama i da komentarišem, pa su počeli i stranci da me dodaju, i to najviše Amerikanci i Kinezi... Ne znam zbog čega! o.O
Inače, često sam na fejsbuku, igram samo jednu igricu Castle Age, imam već neko vreme fejsbuk i imam oko 200 prijatelja, od kojih oko 120 poznajem iz real life-a, a ostali su me eto tako dodali... Fejsbuk može pametno da koristi, ali može i da vam učini tzv. "magareću" uslugu! U svakom slučaju- još uvek mi ne škodi(ili bar ja tako mislim?)
 
Imam, sluzhi mi za lakshi i brzhi kontakt sa drushtvom i dopisivanje sa dragim osobama koje drugachije ne mogu da kontaktiram. Ne patim od kompleksa nizhe vrednosti kao neki, nemam 324234 prijatelja (poznajem celu svoju friends listu), ne slikam se po WC-ima, ne visim tamo 24h, nego odem jednom dnevno na 2 min da proverim shta ima.
 

Back
Top