psychosomatic addict insane
Aktivan član
- Poruka
- 1.786
imam ja samo nisam mnogo aktivna... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što više prijatelja imaš na facebook manje ih imaš u stvarnom životu
Kod:
koje je to njesra 'zon da pises nebuloze od statusa ceo dan...serem,jedem,drQam,blejimae kapiram ove poznate imaju fanove pa se informisu tako ostali su idioti!
![]()
Hehe, salim se.
isključi fejs na mesec dana da vidiš da li postojiš

Postoji u drajzerovoj gde se lece komani i deo za zavisnike od net-a(face-a i WoW-a uglavnom)![]()

E ima neko you tabe-u prof da ga add?tamo je do jaja...imas fazon prof ko na spejsu stavljas sliku za avatar,pozadinu,listu prijatelja i jos puno toga. . .tamo se zgotivio sa nekim grkinjama i jednom spankinjom i zovu me da dodjem za vreme letnjeg rasputa
![]()

Ja sam na vreme prekinuo sa WoW, tj. nasilno me odvojili od igre.Ali ipak sam sacuvao zdrav razum.![]()
Ja sam na vreme prekinuo sa WoW, tj. nasilno me odvojili od igre.Ali ipak sam sacuvao zdrav razum.![]()
sigurno si gledao onaj klip na tubu sto onaj klinac pizdi sto mu keva nije uplatila net da igra Wow i lomi sve po sobi...matori ne znas ti kakva je boles' taj WoW.Znam ljude koji su batalili skolu zbog j.ebeng WoW-a igrajuci ga 12h dnevnosigurno si gledao onaj klip na tubu sto onaj klinac pizdi sto mu keva nije uplatila net da igra Wow i lomi sve po sobi...