Facebook i Instagram

Ja nešto u poslednje vreme nisam aktivni korisnik Facebook-a, ne umem da objasnim zašto. Ranije sam po ceo dan provodio na toj društvenoj mreži, ali me u poslednje vreme ne vuče nešto. Samo uđem s vremena na vreme.
Pa ako si se učlanio kao ja 2014..onda ti je jednostavno dosadilo.
Ostao mi je nalog, što kaže bmaxa zbog četa, sa nekoliko ljudi.

Meni je potrebna pomoć. Evo ovako... Sumnjam da mi je Instagram bio hakovan, a uspeo sam da se prijavim. Hteo sam da deaktiviram nalog, onda me je drug nazvao i rekao da je na mom nalogu promenjeno ime i nekolicina ljudi je dobila neke poruke. Šta bi to moglo biti? Da li može biti neki virus? Ponavljam, ja sam uspeo da se prijavim, nije promenjena ni lozinka ni mail adresa. Ja sam, naravno, vratio svoje ime i objasnio ljudima da to nisam bio. Lozinku imam baš komplikovanu i nikada se nisam prijavljivao preko tuđih kompova i telefona.

Meni je potrebna pomoć. Evo ovako... Sumnjam da mi je Instagram bio hakovan, a uspeo sam da se prijavim. Hteo sam da deaktiviram nalog, onda me je drug nazvao i rekao da je na mom nalogu promenjeno ime i nekolicina ljudi je dobila neke poruke. Šta bi to moglo biti? Da li može biti neki virus? Ponavljam, ja sam uspeo da se prijavim, nije promenjena ni lozinka ni mail adresa. Ja sam, naravno, vratio svoje ime i objasnio ljudima da to nisam bio. Lozinku imam baš komplikovanu i nikada se nisam prijavljivao preko tuđih kompova i telefona.
Odavno se oni ne bave virusima. Neki bag. Opusti se, prošlo je. Do sledećeg drndanja, a uvek ali baš uvek nešto na IG zahebava.

Ne znam baš da je bag mogao poslati nekome poruku i promeniti ime, a s druge strane mi je nejasno kako sam uspeo bez problema da se prijavim i da ništa nije menjano.
Da, to je čudno. Meni su tražili da potvrdim identitet tako što ću izabrati da mi pošalju e-mail ili SMS sa kodom, problem je bio što ponuđene opcije uopšte nisu bile ni moj broj niti moj e-mail, zato ti kažem da se opustiš jer šta god da je, nije do tebe a sad radi :D

Zaista ne znam šta mi je sa Instagramom. Jutros kada sam se probudio, video sam da je neko ponovo pokušavao da se prijavi na moj nalog sa druge lokacije. Živim u strahu, ne razumem zašto bi mi se neko svetio i šta iko hoće od mene. Ima li neko da zna o čemu se tu radi i kako da se zaštitim?

Back