Koristite li redovno Facebook ili više koristite Instagram? Na internetu se može naći podatak da je broj ljudi koji poseduju Facebook nalog bližu tri milijarde ljudi, ali verovatno ne koriste svi ljudi aktivno Facebook. Vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam Fejsbuk nalog.Imam instagram,ali ponekada otvorim i pogledam necije slike ko je postavio,posto ima stvarno dobrih.I tako ponekog kolegu s posla,kojeg nisam zaboravio,a nismo se culi odavno.Koristite li redovno Facebook ili više koristite Instagram? Na internetu se može naći podatak da je broj ljudi koji poseduju Facebook nalog bližu tri milijarde ljudi, ali verovatno ne koriste svi ljudi aktivno Facebook. Vi?
Са фејсбука су наше генерације већ почеле да одлазе од 2017.Koristite li redovno Facebook ili više koristite Instagram? Na internetu se može naći podatak da je broj ljudi koji poseduju Facebook nalog bližu tri milijarde ljudi, ali verovatno ne koriste svi ljudi aktivno Facebook. Vi?
Ne, možda se stvara privid da je to tako, ali instagram ima i dalje puno korisnika.Mislim da se odlazi i sa insta na tik tok
Imam nalog na FB.Koristite li redovno Facebook ili više koristite Instagram? Na internetu se može naći podatak da je broj ljudi koji poseduju Facebook nalog bližu tri milijarde ljudi, ali verovatno ne koriste svi ljudi aktivno Facebook. Vi?
A koristiš li ga? I za šta ga koristiš?Imam nalog na FB.
Da chatujem messangerom sa par likovaA koristiš li ga? I za šta ga koristiš?
Tako kad kažeš zvuči kao daje u pitanju gej dopisivanje.Da chatujem messangerom sa par likova![]()
Bas takoTako kad kažeš zvuči kao daje u pitanju gej dopisivanje.
Izvini što te pitam, znam da si oženjen, da li si ili nisi bi?Bas tako![]()
Aj oladiIzvini što te pitam, znam da si oženjen, da li si ili nisi bi?
Nisi morao da ga gasiš, mogao je da ti služida ti neko pošalje poruku iako nisi prijatelj sa njim. Neko hoće da te nađe a nema tvoj broj telefona na primer. Ja ga zato ne gasim .Fb ugasio pre par godina, imam samo instagram sa 45 pratilaca, isto toliko ih i pratim.
Dakle samo bliži i najbliži.
Ulazim jednom do dva puta dnevno i to sa računara na kome imam i Viber i Signal.
Na telefonu samo iMessage i ništa drugo.
Ma kajem se sto sam ikad bilo gde na internetu upisao svoje ime i stavio svoju sliku.Nisi morao da ga gasiš, mogao je da ti služida ti neko pošalje poruku iako nisi prijatelj sa njim. Neko hoće da te nađe a nema tvoj broj telefona na primer. Ja ga zato ne gasim .
Što bre? Našli bi te i bez toga ako hoće.Ma kajem se sto sam ikad bilo gde na internetu upisao svoje ime i stavio svoju sliku.
Tik tok nije konkurencija Facebook-u, odnosno Instagram-u jer se on isprofilisao kao sajt koji je namenjen korisnicima koji prave kratke video zapise. Tako da je u neku ruku konkurencija samo Youtube-u. Ja mislim da su korisnici Facebook-a prešli na Instagram, ali to je ista Meta kompanija.Mislim da se odlazi i sa insta na tik tok
Pa ima igrica ali nema mnogo kao na google play-u, samo neke se mogu igrati.Fb mi služi da igram igriceinsta da vidim gde sve neću otići
![]()
Lose si se udala macko od tolike pameti kako to ja se cudim?Fb mi služi da igram igriceinsta da vidim gde sve neću otići
![]()