Facebook i Instagram

Koristite li redovno Facebook ili više koristite Instagram? Na internetu se može naći podatak da je broj ljudi koji poseduju Facebook nalog bližu tri milijarde ljudi, ali verovatno ne koriste svi ljudi aktivno Facebook. Vi?
Nemam Fejsbuk nalog.Imam instagram,ali ponekada otvorim i pogledam necije slike ko je postavio,posto ima stvarno dobrih.I tako ponekog kolegu s posla,kojeg nisam zaboravio,a nismo se culi odavno.

Fb ugasio pre par godina, imam samo instagram sa 45 pratilaca, isto toliko ih i pratim.
Dakle samo bliži i najbliži.
Ulazim jednom do dva puta dnevno i to sa računara na kome imam i Viber i Signal.
Na telefonu samo iMessage i ništa drugo.

Fb ugasio pre par godina, imam samo instagram sa 45 pratilaca, isto toliko ih i pratim.
Dakle samo bliži i najbliži.
Ulazim jednom do dva puta dnevno i to sa računara na kome imam i Viber i Signal.
Na telefonu samo iMessage i ništa drugo.
Nisi morao da ga gasiš, mogao je da ti služida ti neko pošalje poruku iako nisi prijatelj sa njim. Neko hoće da te nađe a nema tvoj broj telefona na primer. Ja ga zato ne gasim .

Mislim da se odlazi i sa insta na tik tok
Tik tok nije konkurencija Facebook-u, odnosno Instagram-u jer se on isprofilisao kao sajt koji je namenjen korisnicima koji prave kratke video zapise. Tako da je u neku ruku konkurencija samo Youtube-u. Ja mislim da su korisnici Facebook-a prešli na Instagram, ali to je ista Meta kompanija.

Ima prostora Facebook da se razvija, na primer igrice koje se nalaze u google play-u mogu biti instalirane na Facebook, neke jesu, ali nisu sve, udješ preko profila direktno u svoj nalog na igrici i igraš na primer War machine (tenkovi). I igraš igrice sa google play-a na Windows računaru na primer.

Ja ne volim kada mi je Facebook pretrpan postovima da ima svega i svačega, skoro svi kontakti su mi na ,,unfollow’’ osim jedne rodjake. Kada bi postojala opcija za lakše upravljanje i da je odmah vidljiva na elranu kada se udje na sajt, nešto tipa All, Friends, Groups, Page i šta već ima na Facebook-u. Ima dosta prostora za napredak, nije Facebook dostigao svoj maksimum. Odnosno uvek ima prostora za napredak.

Back