Nichelo94
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
Био би фејс ок да нема интернет хулигана,и риба 97< годиште ! Ултрас но фб B)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima muskaraca koje samo takve i dodaju *.* Jadni![]()
Idi obesi se.Zdravo ljudi..Mozda je tema malo glupa..ali Facebook je sastavni deo naseg zivota..I interesuje me vase misljjenje o ovome.![]()
A sta vi radite na fejsu? Meni glupo da smaram neke neznance na cetu, a sa drugovima se vidjam redovno u RL...tako da ne znam sta da radim na fejsu ybt...a i mrzi me da trazim neke statuse i pesmice da stavljam...sta da radiiim? ://
e to sto kazes, ja kad udjem na fejs samo blejim u onu home stranicu, gledam sta drugi rade
statusi, pesme, klipovi, itd to me smara.. na chatu blejim offline uglavnom jer se stalno javljaju pedofilcine koje zrace, a sto se tice drugarica ako je nesto hitno,pa pre cu sms da posaljem nego da trcim na fejs, realno
Zdravo ljudi..Mozda je tema malo glupa..ali Facebook je sastavni deo naseg zivota..I interesuje me vase misljjenje o ovome.![]()
Zdravo ljudi..Mozda je tema malo glupa..ali Facebook je sastavni deo naseg zivota..I interesuje me vase misljjenje o ovome.![]()
Idi obesi se.
P.S.Kraći konopac manje košta.
To, bre, Bigi sestro...isto...
A one pedofilcine sto smarajuuu....ccc![]()
To, bre, Bigi sestro...isto...
A one pedofilcine sto smarajuuu....ccc![]()
pa kako ti ga je onda pun k*rac ?
tako je sniki bratee..![]()
I tebe li te smaraju?Mislim, ove pedofilke...![]()
Uze mi slova iz tastature...
![]()
Jooj, cuti...ubise me bre...malopre mi jedna od 60 god. lajkovala sliku...ne znam da l' da krenem u akciju...kako je kod tebe?![]()