Facebook..Da li je bitno od koga je Lajk? :DD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta vi radite na fejsu? Meni glupo da smaram neke neznance na cetu, a sa drugovima se vidjam redovno u RL...tako da ne znam sta da radim na fejsu ybt...a i mrzi me da trazim neke statuse i pesmice da stavljam...sta da radiiim? ://

Ima muskaraca koje samo takve i dodaju *.* Jadni :D

Ja takvu dodam, udjem na prvu sliku i ako vidim da ima vise od 30 lajova na prvoj profi slici, ja je brisem iz prijatelja...jos jedna koju svi smaraju i koja zivi za lajkove... ^^
Mada i ja sam bolestan, nije da nisam...

'ladno riba presekla vene zbog lajkova...a ova druga oseti leptirice u stomaku...omg!

A sta vi radite na fejsu? Meni glupo da smaram neke neznance na cetu, a sa drugovima se vidjam redovno u RL...tako da ne znam sta da radim na fejsu ybt...a i mrzi me da trazim neke statuse i pesmice da stavljam...sta da radiiim? ://

e to sto kazes, ja kad udjem na fejs samo blejim u onu home stranicu, gledam sta drugi rade :lol:
statusi, pesme, klipovi, itd to me smara.. na chatu blejim offline uglavnom jer se stalno javljaju pedofilcine koje zrace, a sto se tice drugarica ako je nesto hitno,pa pre cu sms da posaljem nego da trcim na fejs, realno :p

A zar bi to trebalo da bude bitno? Valjda je uglavnom od prijatelja koje poznajes u RL, bar ja samo njih imam za prijatelje, a i sta me briga ako mi lajkuje neko za koga ne znam ni da postoji. A to paljenje tipa "Jao, decko mi je lajkovao status, to znaci da me voli" je totalno imbecilno. Ako neko ne ume da uspostavi komunikaciju sa ljudima oko sebe u RL, nego samo preko face-a, onda je to jadno. Ili je sad doslo vreme da se tako komunicira. :neutral:
Uopste mi nije bitno od koga je lajk, ni to da li ce neko da lajkuje ono sto sam izbacila, jer sam to postavila zato sto mi se svidja, a ne da bih prikupila x lajkova.
Zavrte mi se u glavi od toliko lajkova. :D

e to sto kazes, ja kad udjem na fejs samo blejim u onu home stranicu, gledam sta drugi rade :lol:
statusi, pesme, klipovi, itd to me smara.. na chatu blejim offline uglavnom jer se stalno javljaju pedofilcine koje zrace, a sto se tice drugarica ako je nesto hitno,pa pre cu sms da posaljem nego da trcim na fejs, realno :p

To, bre, Bigi sestro...isto... :mrgreen:
A one pedofilcine sto smarajuuu....ccc :mrgreen:

Zdravo ljudi..Mozda je tema malo glupa..ali Facebook je sastavni deo naseg zivota..I interesuje me vase misljjenje o ovome.:D

govori u svoje ime.....ja provodim ukupno 10 minuta dnevno tamo....po nekad ni toliko.....a cesto i ne palim komp vise dana....
cak ni TV ne gledam....
jedino bez ceka stvarno nijedan moj dan ne moze da prodje je muzika.....cim ustanem pustam na fonu....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back