Facebook..Da li je bitno od koga je Lajk? :DD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se danas posvadjala sa pola odeljenja zbog fejsbuka... ***** ih fejs... Meni se sve neke glupe situacije dogadjaju u zivotu. Posalje meni neka drugarica srce na zid, a inace, nju ove moje iz odeljenja ne podnose zato sto je, realno, bolja riba od njih i lepsa je i bila je sa svim dobrim frajerima. I one se naljutile na mene zbog toga, kao znamo mi da ti neces da se druzis sa nama, imas ti ......, ona je riba, bla,bla... A ja se uopste ni ne druzim sa tom devojkom, isle smo zajedno u osnovnu i ona je meni draga, msm bar je iskrena i ovako je skroz ok, to sto je qrva, nemam ja nista sa tim... I kao da je to jebeno srce sad pa vazno... Samo jos jedan dokaz koliko je fejs bitan u zivotu nafuranih klinki...-.-

Ja se danas posvadjala sa pola odeljenja zbog fejsbuka... ***** ih fejs... Meni se sve neke glupe situacije dogadjaju u zivotu. Posalje meni neka drugarica srce na zid, a inace, nju ove moje iz odeljenja ne podnose zato sto je, realno, bolja riba od njih i lepsa je i bila je sa svim dobrim frajerima. I one se naljutile na mene zbog toga, kao znamo mi da ti neces da se druzis sa nama, imas ti ......, ona je riba, bla,bla... A ja se uopste ni ne druzim sa tom devojkom, isle smo zajedno u osnovnu i ona je meni draga, msm bar je iskrena i ovako je skroz ok, to sto je qrva, nemam ja nista sa tim... I kao da je to jebeno srce sad pa vazno... Samo jos jedan dokaz koliko je fejs bitan u zivotu nafuranih klinki...-.-

e to :lol: kad mi okace srce na zid.....jos to neko s kim se ni ne druzim....strasno :lol:
ili ono bockanje..po 100x o_O

kad kazes sastavni deo zivota, setim se jedne drugarice, ona svaki dan posle skole leti kuci da bi otisla na fejs da se dopisuje.. i to s ovima iz odeljenja.. :roll:

ja sam napravio 2008..

jedva sam imao 60 prijatelja, a ko je tad imao po 200-300 on je kao neki baja :D

ko je tad znao za fejs?

pola mojih drugova nisu znali ni sta je google do pre godinu dana..

fejs nas unistava skroz.

ali ja sam se odvikao :D znao sam da provedem i po 4 i vise sata dnevno..

i naravno najbolje je da zivite svoj zivot!

pustite te lajkove i ostala sranja :)

I ja sam 2008 i jedina u odeljenju sam imala fejs. A kad sam pricala sa drugaricom ona mi rekla, sta ce ti to, to imaju samo stariji...Nije prosla ni 5 meseci napravi ga i ona...:roll: A ja napravila, svidjale mi se one igrice crazy taxi i to. :lol: Nisam imala 2 prijatelja, ja mislila da to sluzi za online igrice...:mrgreen: Posle godinu dana svi napravili i mene uzasno smara, a nikada necu imati snage da ga izbrisem, mada se tesim sto ne provodim mnogo vremena tamo... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back