Zdravo ljudi..Mozda je tema malo glupa..ali Facebook je sastavni deo naseg zivota..I interesuje me vase misljjenje o ovome.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo ljudi..Mozda je tema malo glupa..ali Facebook je sastavni deo naseg zivota..I interesuje me vase misljjenje o ovome.
Facebook..Da li je bitno od koga je Lajk?
Ima muskaraca koje samo takve i dodaju *.* Jadni
To je svakome bitno, pogotovo ovima sto kazu da ih je bas briga. I napaljenim klinjacama, da.
Ja se danas posvadjala sa pola odeljenja zbog fejsbuka... ***** ih fejs... Meni se sve neke glupe situacije dogadjaju u zivotu. Posalje meni neka drugarica srce na zid, a inace, nju ove moje iz odeljenja ne podnose zato sto je, realno, bolja riba od njih i lepsa je i bila je sa svim dobrim frajerima. I one se naljutile na mene zbog toga, kao znamo mi da ti neces da se druzis sa nama, imas ti ......, ona je riba, bla,bla... A ja se uopste ni ne druzim sa tom devojkom, isle smo zajedno u osnovnu i ona je meni draga, msm bar je iskrena i ovako je skroz ok, to sto je qrva, nemam ja nista sa tim... I kao da je to jebeno srce sad pa vazno... Samo jos jedan dokaz koliko je fejs bitan u zivotu nafuranih klinki...-.-
e to kad mi okace srce na zid.....jos to neko s kim se ni ne druzim....strasno
ili ono bockanje..po 100x o_O
kad kazes sastavni deo zivota, setim se jedne drugarice, ona svaki dan posle skole leti kuci da bi otisla na fejs da se dopisuje.. i to s ovima iz odeljenja..