S Skofild95 Zainteresovan član Poruka 178 09.10.2011. u 16:28 - FACEBOOK CHAT FOR MOBILE #1 DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE KAKO DA UBACIM JAVA FACEBOOK CHAT NA HTC SMART ILI BILO KOJI DRUGI FACEBOOK CHAT...HAVALA U NAPRED...
DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE KAKO DA UBACIM JAVA FACEBOOK CHAT NA HTC SMART ILI BILO KOJI DRUGI FACEBOOK CHAT...HAVALA U NAPRED...
HYPE Domaćin Poruka 4.617 09.10.2011. u 20:12 - FACEBOOK CHAT FOR MOBILE #2 Skofild95: DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE KAKO DA UBACIM JAVA FACEBOOK CHAT NA HTC SMART ILI BILO KOJI DRUGI FACEBOOK CHAT...HAVALA U NAPRED... Kliknite za proširenje... Ako si na Telenor mrezi skini Telenor Komunikator, u okviru njega imas chat na fejsu
Skofild95: DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE KAKO DA UBACIM JAVA FACEBOOK CHAT NA HTC SMART ILI BILO KOJI DRUGI FACEBOOK CHAT...HAVALA U NAPRED... Kliknite za proširenje... Ako si na Telenor mrezi skini Telenor Komunikator, u okviru njega imas chat na fejsu
gost 260392 Ističe se Poruka 2.759 10.10.2011. u 01:38 - FACEBOOK CHAT FOR MOBILE #3 najlakse ti je da skines i potom update-ujes najnoviji :wratsolid: i preko njega postavis sve potrebne plugin-ove uradi se za nekih 20 sekundi
najlakse ti je da skines i potom update-ujes najnoviji :wratsolid: i preko njega postavis sve potrebne plugin-ove uradi se za nekih 20 sekundi
S Skofild95 Zainteresovan član Poruka 178 10.10.2011. u 20:58 - FACEBOOK CHAT FOR MOBILE #4 jel moze detaljno objasnjenje????