Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
FABUS? Da li ko upisuje i ima li nekakve prljavstine o njemu.
Slusaj Marconey moj ortak studira FAbus uopste nije tezak FAks samo mora da se ide na predavanja ako ne zelis mnogo da se pomucis na ispitima(njihov program je po Bolonjskoj konvenciji).Koliko je priznt znace se za nadam se koji mesec posto treba da izadje zakon o priznavanju privatnih faksova.Ako ne zuris saccekaj malo mada sigurno znam da ce priznati BK i Megatrend
Ja ga slucajno stud. u Badovincima i eto znam ponesto o njemu ! Znam da cu imati diplomu kao i svako drugi ko ga stud. na maticnom fak. u Sremskoj Kamenici. Uskraceni smo za predavanja, vezbe ... ali smo u prednosti da ne moramo da idemo na iste. Ipak je to konsultativni centar sto ujedno i objasnjava njegov rad. O
nema prljavstina na fabusu, veruj mi...
Jedan prof je primao mito i student ga je prijavio istog trenutka je izbacen sa faxa i izgubio je dozvoli za rad....
ako vas interesuje nesto vis, izvolite forum fabusa
Tesko da ce studenti ovakvih fakulteta imati diplomu i znanje kakvo imaju student drzavnog,
da ne kazem normalnog fakulteta...
Mada ok je to sve,
svako prema svojim mogucnostima,
neki imajau u glavi,
neki u dzepu....