F1 kladionica

U ovovm kolu najbolje su tipovali Masin fan i Reglia (bilo je u toku Q2, pa ajde nek bude) sa po 7 bodova, Garwor je solidan sa 6 bodova, Andjelčić, brera,DB 06 i ja osvojili smo po 3 boda, a vnkrca 2, fernando nije prošao na duelu i nije osvojio ništa.
Evo nakon Spa:
Ukupni poredak:

1. Ja sa 60,10
2. Andjelčić sa 57,66 bodova
3. Garwor 53,17
4. DB 06 46,90
5. Reglia 46
6. brera 38,50
7. bojan p 37,40
8. fernando 28
9. UltraZvuk ima 24
10. Masin fan 17 (napredak za dva mjesta)
11. gt500 16
12. vanja.n 11,2

Tako stoje stvari tri trke pred kraj, sljedeća staza je nepoznanica za sve, pa ćemo da vidimo. Spa bi trebalo da pokaže ko je bolji vozač, ali ipak nije isto ako je neko stazu vozio pet-šest puta, a neko ni jednom :) Kubica se borio lavovski, ali nije mogao do boda tako da ovu opasku ipak treba uzeti sa rezervom, Sutil je opet pokazao da je dobar (kao i Vetel). Fizi je zreo za šup kartu, a o Wurtzu da se i ne priča. Nico je super odvezao iako ima kanticu od bolida. Suzuka je u vlasništvu Honde, a Fuji Toyote i ovi su valjda dali više para.
PS
Samo se nadam da Lewis ima tu stazu u igrici :lol:

A ne ljudi stvarno,tip bacam ne gledajuci kvalifikacije,jer ih ove sezone zbog nedostatka vremena i ne uspem pratiti......Potrudicu se da vise ne tipujem tako,ovaj put sam stvarno zurio.....Izvinjavam se.

jao evo sada sam dosla na net posle 100 godina eeeeee...... da vam kazem nesto ja sma druga..nj,nj...salim se Intra pa kada cu ja to da te prestignem..ko zna sta ti mutis pa si jos uvek prvi...:):):):):):):)

Back