F1 kladionica

Dobro, ali pričali smo ranije ili da množimo kvotu i u slučaju promašaju nula bodova, a može i ovako sa bodovima. A ostalo ostaje isto (za promašaj makar jednog duela ide nula, pa popravi ako hoćeš - mislim smanji broj parova, a i drugi mogu da dopune tikete ako hoće) Na sudar Lewis-Alonso bonus 20 bodova :D

Mi smo ranije mislili tako da napravimo, da se broj osvojenih bodova na redovnim tiketima, množi sa tim kvotama s tim da svaki promašaj povlači pad tiketa, e sad ako drugi neće da rizikuju njihova stvar. A dosada se pokazalo da je dosta teško osvojiti mnogo bodova na redovnom tiketu, za sada samo Gaewor i ja, pa i množenje sa tih 13,97 neće baš dati hiljade bodova. Možemo sačekati druge, da vidimo šta kažu ili možda da se dogovorimo da mogu max dva duela i sl.

intra:
Mi smo ranije mislili tako da napravimo, da se broj osvojenih bodova na redovnim tiketima, množi sa tim kvotama s tim da svaki promašaj povlači pad tiketa, e sad ako drugi neće da rizikuju njihova stvar. A dosada se pokazalo da je dosta teško osvojiti mnogo bodova na redovnom tiketu, za sada samo Gaewor i ja, pa i množenje sa tih 13,97 neće baš dati hiljade bodova. Možemo sačekati druge, da vidimo šta kažu ili možda da se dogovorimo da mogu max dva duela i sl.
Intra,hoces li ti traziti honorar za ovo racunanje? :lol:

intra:
Bio sam na putu, pa nisam mogao učestvovati u razrješenju dileme oko duela, u svakom slučaju ulaganja nekih imaginarnih bodova na duele ne dolazi u obzir jer bi se mogla poremetiti čitava koncepcija, znači usvajam dodatna dva duela i broj osvojenih bodova u poretku 1.-4. se množi sa tim kvotama (sa betandwin) Trku sam pogledao samo zadnjih desetak krugova, ali zadovoljan sam :D
U ovom kolu najbolji je bio Reglia sa 8 bodova, Andjelcic je osvojila 5, grupa sa osvojenih 4 boda je povelika: DB06, UltraZvuk, Masina fanica, brera i moja malenkost, fernando bez dodatnih kvota 3 (pošto nismo razjasnili to neka ostane ovako) vanja.n i Garwor su najslabiji sa po 2 boda.

Ukupni poredak:

1. Ja sa 57,10
2. Andjelčić sa 54,66 bodova
3. Garwor 47,17
4. DB 06 43,90
5. Reglia 39 (napredak za 2 mjesta)
6. bojan p 37,40
7. brera 35,50
8. fernando 28
9. UltraZvuk ima 24
10. gt500 16
11. vanja.n 11,2
12. Masina fanica 10
13. Superbird 8,45
14. M.Schumacher 5
15. Mensel 4
16. ikksx 2

Tako stoje stvari četiri trke pred kraj.

Do kraja je teoretski moguće osvojiti još 52 boda tako da su mogući razni preokreti, ima nekih koji se ne klade već nekoliko kola, pa ako ih ne bude za sljedeće kolo skinuću ih sa liste da malo pojednostavimo tabelu.

Otvaram Belgiju,za slucaj da ne budem u prilici kasnije.
Dakle:
1.Alonso
2.Levis
3.Kimi
4.Kubica
Ako bude kise,od Kubice ocekujem da nas odusevi i mozda dosegne nesto sto BMW-u ove sezone jos nije uspelo.Naravno,ako se ne slupa.

Back