F1 kladionica

GP Abu Dhabi

1. Hamilton
2. Rozberg
3. Alonso
4. Raikonen

pol Hamilton
krug Alonso

Fernando Alonso (ESP/Renault) 2.55 vs Jenson Button (GBR/Brawn GP) 1.45
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 2.20 vs Jenson Button (GBR/Brawn GP) 1.60

P.S. Sad sam vodio racuna, kvote su za trku :)

:lol:
Daj kompletan sistem da vidimo.

Pa šta ja znam, možda je ovaj sistem bio malo bezveze jer u prva četiri se uvijek moglo šarati sa vozačima iz tri najjača tima, pogodak trećeg ili četvrtog se nagrađivao sa 2 boda, a možda je pogoditi pobjednika teže. Možda da stavimo da se pogađa previh šest, a da bodovanje bude kao nekad:10-6-4-3-2-1, znači za pobjednika 10, za drugog 6 itd, pp i fl bi u tom slučaju trebalo povećati na recimo 4, za duele bi da ostanu, ali da uvedemo da moraju dva da se igraju, ipak je veće šansa za "nulovanje"

Pa šta ja znam, možda je ovaj sistem bio malo bezveze jer u prva četiri se uvijek moglo šarati sa vozačima iz tri najjača tima, pogodak trećeg ili četvrtog se nagrađivao sa 2 boda, a možda je pogoditi pobjednika teže. Možda da stavimo da se pogađa previh šest, a da bodovanje bude kao nekad:10-6-4-3-2-1, znači za pobjednika 10, za drugog 6 itd, pp i fl bi u tom slučaju trebalo povećati na recimo 4, za duele bi da ostanu, ali da uvedemo da moraju dva da se igraju, ipak je veće šansa za "nulovanje"
Veoma kvalitetan predlog.

Pa još nisam predložio medalje

:hahaha:

A sto da se pravi razlika izmedju prvog i sestog. Recimo neko pogodi samo pobednika i dobije 10 boda, a neko pogodi cetvrtog, petog i sestog i dobije samo 6 boda. Mislim da je ovaj sistem koji sada koristimo bolji :)

A sto da se pravi razlika izmedju prvog i sestog. Recimo neko pogodi samo pobednika i dobije 10 boda, a neko pogodi cetvrtog, petog i sestog i dobije samo 6 boda. Mislim da je ovaj sistem koji sada koristimo bolji :)

To mi je promaklo,a malo jeste problematicno.
Svakako podrzavam da pogadjamo prvih 6,a bodovanje se jos treba doraditi.
Duga je zimska pauza,pa imamo kada diskutovati.

Izvini ali mislim da tvoj glas (i svih onih koji su ucestvovali par puta) ne moze biti jednako vazan kao npr. glas UltraZvuka,Fandja ili Erlika koji ucestvuju svaki put.

Rezultat je izjednacen 3:3,ja i Fangio smo glasali za istu opciju pa ti vidi sta ces.:lol:

Posto nisam protiv,mislim da vam je to dovoljno.;)
Samoooo,ne radujte se unapred,jer Intra drzi "zlatnu akciju" kladionice....a ko zna koliko ona glasova nosi(verovatno koliko je potrebno u datom momentu za "povoljan" ishod) :lol:

Bas tako+ lakse je pogoditi prvog nego npr.sestog-mozda je bolje da se boduje kontra-10 za 6.mesto :lol:
Ozbiljno,za prvo mesto obicno konkurise 2-3 vozaca dok 5. ili 6. moze da osvoji bilo ko.Ja ne bi nista diro,zasto ne ostane ko sto je bilo?
Da ne komplikujemo bez potrebe jer i ova pravila jos uvek ne znaju svi,neki i posle 2 godine.

Bas tako+ lakse je pogoditi prvog nego npr.sestog-mozda je bolje da se boduje kontra-10 za 6.mesto :lol:
Ozbiljno,za prvo mesto obicno konkurise 2-3 vozaca dok 5. ili 6. moze da osvoji bilo ko.Ja ne bi nista diro,zasto ne ostane ko sto je bilo?
Da ne komplikujemo bez potrebe jer i ova pravila jos uvek ne znaju svi,neki i posle 2 godine.
I ovo ima smisla,sto sugerise da idealnog resenja nema.
Mozda bi prosirenje na pogadjanje prvih 6 bilo dobro osvezenje.To bi zahtevalo male izmene u bodovanju,ali ne i u principu bodovanja.
Srecom,zima je duga...:)

Slažem se :okok:
Dovoljno je od noviteta što ću biti hrabra da igram duele ... šta ćete više ... još ako mi se posreći, biće to .... :hahaha::hahaha::hahaha:

Што се тиче бодовања придружујем се Раце Мастеровој константацији да је цела зима пред нама...
Што се тиче дуела, више сам против него за...

Back