F1 kladionica

erliku mogu da otmem titulu teoretski jos samo ja... i to ako misteriozno njegov tiket nestane :) Za to moram da pitam nekoga iz McM da mi sredi, vi ste eksperti za te mutne poslove... ili nekoga iz renoa :)

Pa, tačno ako bi računali Uz sve pogotke bez duela to bi bilo 8(redovnih bodova)+5(bonus)+2(za pp i fl)=15 a ovo je malo vjerovatno za pogoditi. Znači, samo mit dueli glava-glava ;)

Procitaj opet citate: bez duela nece biti zanimljivo,dueli su konza.
Sa tim se slazem i smanjujem rezultat na 4:3.:D

Aaaa,pa to je visi nivo kombinatorike citata. Nije ni cudo sto sam prevideo. :rumenko: Ti si izostrio tu vrstu inteligencije igrajuci duele.;)
P.S.Da je ovo skupstina,kod mene bi bio zuti kvadratic. Ne igram duele,ali mi ne smeta sto drugi igraju.Jedino me "timska naredba" moze opredeliti na jednu stranu.:lol:

Izvini ali mislim da tvoj glas (i svih onih koji su ucestvovali par puta) ne moze biti jednako vazan kao npr. glas UltraZvuka,Fandja ili Erlika koji ucestvuju svaki put.
Aaaa,pa to je visi nivo kombinatorike citata. Nije ni cudo sto sam prevideo. :rumenko: Ti si izostrio tu vrstu inteligencije igrajuci duele.;)
P.S.Da je ovo skupstina,kod mene bi bio zuti kvadratic. Ne igram duele,ali mi ne smeta sto drugi igraju.Jedino me "timska naredba" moze opredeliti na jednu stranu.:lol:

Rezultat je izjednacen 3:3,ja i Fangio smo glasali za istu opciju pa ti vidi sta ces.:lol:

Ako je neko dobre volje da mi objasni kako se igraju dueli onda glasam "za" u suprotnom suprotno ...
Ali da nebude po sistemu: "Obećanje ludom radovanje" :rtfm:

:cao:

Ides na sajt kladonice bwin
https://www.bwin.com/hr/formula-1

Zatim odaberes ko ce biti bolji vozac.Imas posebno duele za kvalifikacije i trku.
Mozes da izaberes jedan ili dva ali moras i da ih pogodis.Ako promasis samo jedan ne dobijas nijedan bod,osim onih za Pol poziciju i najbrzi krug-oni se racunaju posebno od "tiketa'.

Najbolje na primeru
GP BRAZIL | Sao Paulo

1.Rubens Barrichello
2.Lewis Hamilton
3.Fernando Alonso
4.Jenson Button

head-to-head
Nico Rosberg (GER/Williams) 1.15-Kazuki Nakajima (JPN/Williams) 4.75
Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.55-Rubens Barrichello (BRA/Brawn GP) 2.30

PP i FL:Rubens Barrichello
Pogodio sam samo jedan duel,Nakajimu i nisam dobio nijedan bod jer se tiket mnozi sa nulom ali imam pogodjen Pol i dobijam 1 bod.

Da Rubens nije imao opet nesrecu na svojoj stazi imao bih 4.75x2.30= 10.92 x bodovi sa tiketa + ovaj jedan za pol poziciju.

Ne moras da igras 2 duela,mozes da stavis samo jedan,npr.ako si sigurna u pobedu Hamiltona stavis ga na prvo mesto na tiketu i u duel sa npr.Raikkonenom ili bilo koga sa dobrim koeficijentom.

Ides na sajt kladonice bwin
https://www.bwin.com/hr/formula-1
Zatim odaberes ko ce biti bolji vozac.Imas posebno duele za kvalifikacije i trku.
Mozes da izaberes jedan ili dva ali moras i da ih pogodis.Ako promasis samo jedan ne dobijas nijedan bod,osim onih za Pol poziciju i najbrzi krug-oni se racunaju posebno od "tiketa'.

Najbolje na primeru

Pogodio sam samo jedan duel,Nakajimu i nisam dobio nijedan bod jer se tiket mnozi sa nulom ali imam pogodjen Pol i dobijam 1 bod.

Da Rubens nije imao opet nesrecu na svojoj stazi imao bih 4.75x2.30= 10.92 x bodovi sa tiketa + ovaj jedan za pol poziciju.

Ne moras da igras 2 duela,mozes da stavis samo jedan,npr.ako si sigurna u pobedu Hamiltona stavis ga na prvo mesto na tiketu i u duel sa npr.Raikkonenom ili bilo koga sa dobrim koeficijentom.

Nadam se da će mi poći za rukom :)
U svakom slučaju :hvala:

Stvarno ne razumem shto kukate toliko oko duela :confused:
Kad Fernando i ja puknemo na istim niko zhiv se ne javlja a kad ubodemo po neki onda sledi kuknjava do neba...
Mislim, terajte i vi duele i mirna Bachka...

Back