F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro :kafa:

392358_455147701186272_1875144485_n.jpg

Imam Havanezerku, Milica se zove.
Iz Oregona je, Siti bej, gradic kraj zapadne obale. Ona za Srbiju, a brat joj Dijego otisao za Floridu.
Pa sad ko je bolje prosao, odredite sami...
Pogledajte prilog 248713
A one sa dve none - izbegavam. :)

E bas je za" ljubiga majka, kako je lepa".................Cek bre ,mislim na ovo malce na slici a ne na njenu Gazdaricu.:per:

Jer bo shvatih da si na ovu stranu bare ili ovi malci su dosli za Srbiju od preko bare.:confused:

nemoj da se ljutis, pomalo me udara u glavu, ono bre kako se zove..............:rotf:

Donro jutro.
Ljubomorna sam koliko ste se obradovali profi :):)

Ne mogu vise da spavam mali krevet u pm,nekad su ljudi bili manji pa pracili male krevete.
Dobro smo se izgurali.

Uzivamo za sve pare hahaha.
Pozsrav od nas dvoje

Ama dete, gde ba da budes ljubomorna na starog matorog Jarca sa sedom bradom Cccccc :evil:

More se vi tamo guzvajte, pridrzavajte se, pricvrstite se na planinini Zlatiboru u Tam Malecnom Krevetu.......................:per:

Pa sto mislis su mali kreveti, tj uski............Bre da bi ste bili blize i da se ne moze BEGANJE .................:rotf::zper::per:

Dobro Jutro meni a vama svima tamo Dobar Dan :)

Da se Javnem samo i odoh iz Kuce,moram da pozavrsavam brdo posla, Uvek nesto zezne prilikom priprema dokumenata, pa sada moram da trknem do" Office Depo"za pomoc, a more da vidim i " Detinju iz nas Kraj-

Lepo Devojce......Pravi lek za matore Oki......;)

Cek bre , ej stani malo, bre sto skacete toliko za ovo sto napisah.........Uh , bre se osetilo sve ovde, kolko ste skakale....:rotf::rotf:

More uvek mi nase dete pomogne da napravim " File" kao knjiga i tako prilazem dokumenta a voli da se smeje i cim me vidi na vrata, ostavlja druge ...................:super:

E bas je za" ljubiga majka, kako je lepa".................Cek bre ,mislim na ovo malce na slici a ne na njenu Gazdaricu.:per:

Jer bo shvatih da si na ovu stranu bare ili ovi malci su dosli za Srbiju od preko bare.:confused:

nemoj da se ljutis, pomalo me udara u glavu, ono bre kako se zove..............:rotf:

Bile smo obe tamo preko bare, pa jos dalje... tamo severozapadno, blizu tvoje Kanade, pa se vrnule za majku Srbiju pre par godinica.
Jaka sam ja gazdarica. Vrti me oko malog prsta.

Magda, zelim ti brzo ozdravljenje. Ujeo te je tudj pas, a mene moj rodjeni macak.

Nije mu prvi put, takvi su sijamci. Vise od noge bolele su me preporuke kumova i prijatelja da ga uspavam.

Dobila sam i flegmonu, antibiotici, inekcije, i sad je malo bolje. A mog Simu volim kao i svih ovih 14 i po godina.

Jutros 9 do malopre sam bila u bolnici....

imala sam uput za ortopeda, zbog drugog problema, ali i je dr rekla da mu pokažem ovu ranu i otok...od 9 do blizu 12 sam čekala da stignem na red...kad je video kaže najbolje da se to očisti, i dao uput za hitan prijem....tamo sam od 12 do 3 čekala hirurga.....pa kad je on krenuo da burla po rani, da cedi, pritiska, struže- mislila sam oči će mi iskočiti....časna reč , sva sam se oznojila.....bolelo je uprkos lokalnoj anesteziji, i mom visokom pragu trpljenja bola....naravno ceo dan nisam ništa jela ni pila, sad sam se napila vode k'o kamila.....i sad treba da ležim podignute noge, sutra na kontrolu opet u bolnicu, pa posle previjanja u ambulanti....čisto da mi ne bude dosadno :dash:

Nisam u toku, kako da te pas tako gadno ugrize? Dosla sam u odeljenje pre par dana, pa ne znam detalje.

evo sutra pune 3 nedelje, kako je jedan pas sa druge strane ulice kidisao na moju Lenu, koja je išla pored mene na povocu, ugrizao je za butinu, srećom nije otvorena rana, samo očupana dlaka....Lena je odskočila, pa je onda taj pas dohvatio moju potkolenicu i unakazio me...7 ubodnih rana, od toga dve duboke razderotine, otkinuto parčence mesa...stvorio se ogroman podliv, evo još i danas je bio veličine jajeta.... nadam se da će posle ove op da bude dobro...

Joj, to se bas zakomplikovalo. Kakv je to hitan prijem kada cekas 3 sata?!

Meni obicno daju inekcije Longacefa kad me Sima krvnicki ujede iz silne ljubavi.

ma da :dash:.. hitan prijem za bolnicu , one što ih donosi hitna pomoć, tu imaju i operacione sale pa se vrše ambulantne operacije...a pošto je hirurg imao op u velikoj sali, drugog nije bilo pa se skupilo nas više koji smo ga čekali sa povredama...

Magda, zelim ti brzo ozdravljenje. Ujeo te je tudj pas, a mene moj rodjeni macak.

Nije mu prvi put, takvi su sijamci. Vise od noge bolele su me preporuke kumova i prijatelja da ga uspavam.

Dobila sam i flegmonu, antibiotici, inekcije, i sad je malo bolje. A mog Simu volim kao i svih ovih 14 i po godina.

Hvala, nadam se da će sad kad je očišćeno brže da prodje...

Pade mi na pamet.....imam kocku kaldrmsku.....10x10.....da pošaljem poštom Profi :rotf::rotf:
veći ne smem......će me uapse kao medjunarodnu opaSnost :rotf:

:zcepanje:

Dobro jutro, mada mi odavno svanulo:kafa:
A imam i svoj rituall na Krsti...rasanjujem se na igricama, dušom se bavim na Romantici, blogove samo
obilazim i ne pišem ništa...E,da, čuvamo u kavezu mladu svraku što ispala iz gnezda...Mačke bi da je
čuvaju, obilaze kavez i oblizuju se..posle stavljam slikicu čim se podsetim kako beše:kafa:

Mariii! :zag: E, vidi, ima Milwva neke lepe vesti. :) http://forum.krstarica.com/showthread.php/568593-besplatna-sterilizacija-i-za-vlasnicke-ljubimce

Ma vole se mali huligani, zavuku nam se pod kozu u svakom pogledu. Ja sam juce Mirka ispljeskala po doopencetu jer zna da se to ne sme (usetao dasa ni manje ni vise nego pravo u spavacu sobu) i nije bio ljut na mene... dugo. :mrgreen: Naprasno se odljutio cim je ogladneo! :rotf:

Jutros 9 do malopre sam bila u bolnici....

imala sam uput za ortopeda, zbog drugog problema, ali i je dr rekla da mu pokažem ovu ranu i otok...od 9 do blizu 12 sam čekala da stignem na red...kad je video kaže najbolje da se to očisti, i dao uput za hitan prijem....tamo sam od 12 do 3 čekala hirurga.....pa kad je on krenuo da burla po rani, da cedi, pritiska, struže- mislila sam oči će mi iskočiti....časna reč , sva sam se oznojila.....bolelo je uprkos lokalnoj anesteziji, i mom visokom pragu trpljenja bola....naravno ceo dan nisam ništa jela ni pila, sad sam se napila vode k'o kamila.....i sad treba da ležim podignute noge, sutra na kontrolu opet u bolnicu, pa posle previjanja u ambulanti....čisto da mi ne bude dosadno :dash:

:zag:

I dobar dan svima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back