LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
E, to sam i mislila, da ste na Zlatiboru.
Ma divno je...uživajte
Ma divno je...uživajte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imam Havanezerku, Milica se zove.
Iz Oregona je, Siti bej, gradic kraj zapadne obale. Ona za Srbiju, a brat joj Dijego otisao za Floridu.
Pa sad ko je bolje prosao, odredite sami...
Pogledajte prilog 248713
A one sa dve none - izbegavam.![]()

smirujem nervozu pred put, nego da ja pustim jošđ jednu mašinu da imam šta da peglam 
Ne znam šta mi je danas i kolače sam deci napravila
smirujem nervozu pred put, nego da ja pustim jošđ jednu mašinu da imam šta da peglam
![]()

dal da dremnem ili ne ...Imam Havanezerku, Milica se zove.
Iz Oregona je, Siti bej, gradic kraj zapadne obale. Ona za Srbiju, a brat joj Dijego otisao za Floridu.
Pa sad ko je bolje prosao, odredite sami...
Pogledajte prilog 248713
A one sa dve none - izbegavam.![]()

Donro jutro.
Ljubomorna sam koliko ste se obradovali profi
Ne mogu vise da spavam mali krevet u pm,nekad su ljudi bili manji pa pracili male krevete.
Dobro smo se izgurali.
Uzivamo za sve pare hahaha.
Pozsrav od nas dvoje

dal da dremnem ili ne ...

to ti misliš 
E bas je za" ljubiga majka, kako je lepa".................Cek bre ,mislim na ovo malce na slici a ne na njenu Gazdaricu.
Jer bo shvatih da si na ovu stranu bare ili ovi malci su dosli za Srbiju od preko bare.
nemoj da se ljutis, pomalo me udara u glavu, ono bre kako se zove..............![]()
Bile smo obe tamo preko bare, pa jos dalje... tamo severozapadno, blizu tvoje Kanade, pa se vrnule za majku Srbiju pre par godinica.
Jaka sam ja gazdarica. Vrti me oko malog prsta.

PROFO!!!! raduje me da te vidim.....vidim pitao si za moju nogu.....da to je još posledica ugriza onog psa....![]()

Nisam u toku, kako da te pas tako gadno ugrize? Dosla sam u odeljenje pre par dana, pa ne znam detalje.
Joj, to se bas zakomplikovalo. Kakv je to hitan prijem kada cekas 3 sata?!
Meni obicno daju inekcije Longacefa kad me Sima krvnicki ujede iz silne ljubavi.
.. hitan prijem za bolnicu , one što ih donosi hitna pomoć, tu imaju i operacione sale pa se vrše ambulantne operacije...a pošto je hirurg imao op u velikoj sali, drugog nije bilo pa se skupilo nas više koji smo ga čekali sa povredama...Magda, zelim ti brzo ozdravljenje. Ujeo te je tudj pas, a mene moj rodjeni macak.
Nije mu prvi put, takvi su sijamci. Vise od noge bolele su me preporuke kumova i prijatelja da ga uspavam.
Dobila sam i flegmonu, antibiotici, inekcije, i sad je malo bolje. A mog Simu volim kao i svih ovih 14 i po godina.

moram sad da idem da dignem nogu....sram ga bilo ko nešto drugo pomisli....ovu bolnu !!!
pozdravljam vas...![]()

Pade mi na pamet.....imam kocku kaldrmsku.....10x10.....da pošaljem poštom Profi
veći ne smem......će me uapse kao medjunarodnu opaSnost![]()

Dobro jutro, mada mi odavno svanulo
A imam i svoj rituall na Krsti...rasanjujem se na igricama, dušom se bavim na Romantici, blogove samo
obilazim i ne pišem ništa...E,da, čuvamo u kavezu mladu svraku što ispala iz gnezda...Mačke bi da je
čuvaju, obilaze kavez i oblizuju se..posle stavljam slikicu čim se podsetim kako beše![]()
E, vidi, ima Milwva neke lepe vesti.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/568593-besplatna-sterilizacija-i-za-vlasnicke-ljubimceMagda, zelim ti brzo ozdravljenje. Ujeo te je tudj pas, a mene moj rodjeni macak.
Nije mu prvi put, takvi su sijamci. Vise od noge bolele su me preporuke kumova i prijatelja da ga uspavam.
Dobila sam i flegmonu, antibiotici, inekcije, i sad je malo bolje. A mog Simu volim kao i svih ovih 14 i po godina.
Naprasno se odljutio cim je ogladneo! 
Jutros 9 do malopre sam bila u bolnici....
imala sam uput za ortopeda, zbog drugog problema, ali i je dr rekla da mu pokažem ovu ranu i otok...od 9 do blizu 12 sam čekala da stignem na red...kad je video kaže najbolje da se to očisti, i dao uput za hitan prijem....tamo sam od 12 do 3 čekala hirurga.....pa kad je on krenuo da burla po rani, da cedi, pritiska, struže- mislila sam oči će mi iskočiti....časna reč , sva sam se oznojila.....bolelo je uprkos lokalnoj anesteziji, i mom visokom pragu trpljenja bola....naravno ceo dan nisam ništa jela ni pila, sad sam se napila vode k'o kamila.....i sad treba da ležim podignute noge, sutra na kontrolu opet u bolnicu, pa posle previjanja u ambulanti....čisto da mi ne bude dosadno![]()