F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma koj ce to sas Vas da izajde na kraj.:hahaha:;)
Razredna i jos prva Violina F odeljenja a Ja eto zadnja klupa , drugi red i jos kasnim.:lol:

A za probavu, Pazite kako jedete , alavo i kuso, Stomak ima da vam se odma vidi, neeje se bre tak, Uz muski, uzimajte i Sodu bikarbonu, pa manje ima da vas ZgaRaviCa muci.:rotf:

lele........i još kakva violina.:manikir:...Gordana mi udara basove :zcepanje:

ma uzimamo sodu bikarbonu ....ne brini ti ništa..mislimo mi o našim traktovima :zcepanje::zcepanje:

lele........i još kakva violina.:manikir:...Gordana mi udara basove :zcepanje:

ma uzimamo sodu bikarbonu ....ne brini ti ništa..mislimo mi o našim traktovima :zcepanje::zcepanje:

E da ih vala vidim kako su ostali zivi od Tih vasih Zvakanja,:eek: pa .................. Lele, mogu da zamislim, ali sto se ono kaze" A sta da se radiiiiiiii" :sad2:

Gordana- prva Violina, pa tu ima jos koji su prvi, prvi do prvog i onaj prvi do svih ovih prvih.....:super:

A muskiee oni su prateci, onako, ko ........;)

Ama Gordana, sta ima da ti fali, ima vas tu u Serbendiji dosta, bilo bi dobro i Pajceta da privucete nazad, pa tu je Dr No a gde se skrio kojnjanik, nema ga

Udrite na salu, a uz salu neka bude veselo.

ama će gi fatamo......
attachment.php

Evo jos malo ,pa i ja krecem u setnju, jedno sat , sat i po, oko Jezera, Sunce zalazi ,sparina takodje, i dobro mi dojde .

Vama zelim lepe snove, svima na F odeljenju zelim sve najbolje. Magi da sto pre ozdravi...........

Laku Noc Sviraci.................

Dobro jutro, mada mi odavno svanulo:kafa:
A imam i svoj rituall na Krsti...rasanjujem se na igricama, dušom se bavim na Romantici, blogove samo
obilazim i ne pišem ništa...E,da, čuvamo u kavezu mladu svraku što ispala iz gnezda...Mačke bi da je
čuvaju, obilaze kavez i oblizuju se..posle stavljam slikicu čim se podsetim kako beše:kafa:

Donro jutro.
Ljubomorna sam koliko ste se obradovali profi :):)

Ne mogu vise da spavam mali krevet u pm,nekad su ljudi bili manji pa pracili male krevete.
Dobro smo se izgurali.

Uzivamo za sve pare hahaha.
Pozsrav od nas dvoje

dOBRO jutro deco....:kafa:
Jutros sam tako lepo šetala...nema nikog...tačnije tek je po neko pošao na posao ili šeta psa. Sveže, vazdušasto jutro pa sve onako šareno od sunca što po zelenom se šetka.....Sedoh na klupu, u debelu ladovinu, i počeh da jedem kruške što sam ponela za nas dve....mmmmmm ....svrake se čuju, gaču i preleću tražeći korice hleba ili kifli. Iza mojih ledja guguču gugutke negde u krošnji sakrivene. Prolazi čovek pored mene, zazviždi i znala sam....časna reč znala sam hahaha..... jedan mops u trku sve udarajući kratkim nogicama u sopstveni stomak pretrčava brzo stazu čuvši zvizduk hahahah.Onda opet tišina.....tek po neko prodje vraćajući se iz prodavnice, uglavnom vremešni ljudi.....lagano.....čitav svet je njihov uključujući i vreme..... Pri povratku sretoh labradora zift crnog kako veselo trčkara ispred gazdarice noseći u zubima mali ruksag hhaahah Bože kako ima pametne oke kojima me pogleda kad je prišao da ga pomazim....e, te oči mi rekoše "vidi, ovo je moj ruksag" hahahah Dalje niz put mladić trči sa šarenim crno-belim mešanacem koji iako trčeći sve pogledjuje u gazdu očekujući verovatno neku komandu. Tako lepa slika povezanosti, tihe, mirne.....duboke...za vek. Srećem mladića i devojku, oko 30-tak godina. Vraćaju se sa trčanja, vežbanja veselo pričajući i smejući se. Majice na ledjima tek neznatno oznojene ali smeh tako rano ujutru videti, smeh duša i tela pomešan sa gugutom, lavežom i suncem, jutarnjim mirom....prelepe slike ostaše u oku, duši i sad dok pišem opet dodjoše na lice....Cic pita "Maki šta pišeš?" a ja kažem "Život ćeri"

img1234-1.jpg

Donro jutro.
Ljubomorna sam koliko ste se obradovali profi :):)

Ne mogu vise da spavam mali krevet u pm,nekad su ljudi bili manji pa pracili male krevete.
Dobro smo se izgurali.

Uzivamo za sve pare hahaha.
Pozsrav od nas dvoje

HAHAHAH ajd ne luduj pile. Pa muško je bre a i nema ga dugo. Poslala sam mu mejl te se pojavio. Sad ću i ostalim muškima da se javnem..;)....šta mi ko može...pa razredna sam bre :manikir::rotf:

Čekaj, di ste vi?

HAHAHAH ajd ne luduj pile. Pa muško je bre a i nema ga dugo. Poslala sam mu mejl te se pojavio. Sad ću i ostalim muškima da se javnem..;)....šta mi ko može...pa razredna sam bre :manikir::rotf:

Čekaj, di ste vi?
Mi smo na zlAtiboru.
Divno jutro,nije hladno ima sunca.
Mi i jos neka vikendica je popunjena.tisina
Cuje se motorna testera i neki pas laje i niko vise.
Ovde je raj ko voli tisinu , da odmori.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back