F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pade mi na pamet.....imam kocku kaldrmsku.....10x10.....da pošaljem poštom Profi :rotf::rotf:
veći ne smem......će me uapse kao medjunarodnu opaSnost :rotf:

Ma gde ces Ljiljka sas kamen, krava te ubola sto Pajce uvek koristi.:hahaha:

Drugar mi je poslao neka dokumenta i kad vidim kolko je platio za markice, lele le za vas, a sta bi tek kostalo zas taj 10x10 kamen. Ccccccc more bi da bankrotirate.:sad2:

Gaji ti njega u Basci, moze se bre nakoti pa ce ga ima i za prodaju, mislim dok se Ja pojavim u BGD.:klap:

Gde su ti muski???
Ili... jedan, ali vredan.

Hellou :)

Nismo imali cast da Vas upoznam ;) na F odeljenju. :lol:

A ako se to odnosi na mene, mislim ono Jedan a vredan CCCCCC ccccc , bre ic ne vredim, da me stavis na buvljak, ne bi dobila ni jedan cent :rotf:

A ako je za druge muske, more ima ih dobrih, kako po naravi, tako i sas svojim......Ljubimcima :super:

Koj to se svracao kod tebe Gordano, jel dobi kaficu i Ladnu Vodu iz bunara i slatko od Jagoda.........:super:

Ponude :lol: pa nisi nam dugo svraćao, zabrinuli smo se za tvoje zdravlje. Pomislili smo da si prodao kuću ali namnije bilo jasno dal si i s njom prodao i računar:zcepanje: i nalog na Krsti :rotf:
Pa kako si mi profo?
Svrati na gibanicu upravo se peče :D

POOOOOMEEEETEEEENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :zag:

O Gordano, cujem bre jos dobro, jes da sam mator ali sluh ( a jedino i radi ) , Sta se ima ispod jastrebca ili Jastrepca????????:cool:

Pazi da ona Azdaja od Mrvice, ne pokolje sve one druge zivotinjke, sta ce bre posle starosedeoci da rade , brez kokoski, pilici i ostalo...........:rotf:

A tek miris pokosenog sena, more nemoj da se previse valjas.................... To danaske treba da mladji od tebe rade. :brus::gace:

O Gordano, cujem bre jos dobro, jes da sam mator ali sluh ( a jedino i radi ) , Sta se ima ispod jastrebca ili Jastrepca????????:cool:

Pazi da ona Azdaja od Mrvice, ne pokolje sve one druge zivotinjke, sta ce bre posle starosedeoci da rade , brez kokoski, pilici i ostalo...........:rotf:

A tek miris pokosenog sena, more nemoj da se previse valjas.................... To danaske treba da mladji od tebe rade. :brus::gace:

Nemam pojma, nisam mrdnula iz Beograda. To je samo ćera odvela Mrcu na letovanje :lol:, da bi i mi mogli da letujemo :zcepanje:

Nadam se, mada se ja izgleda najviše odmaram na poslu :zcepanje:

Pometeni da ne dolaziš možda?

Imadoh planova, za Septembar ali nista od toga.:(

Razloga je bilo ihaha

Prvo ; Dobar moj drug, prijatelj iz kraja- Blok 70, kolega sa faksa, generacija je podlegao povredama posle nesrece, :eek: :( :sad2:

Drugo; dobih pozive i poziva od prijatelja sa Faksa, koji su se nasli na sahrani

Trece; Planirali su i vidjenja na fakultetu...........Godina i godina su prosli , skoro 35, uh pa to je citav zivot. :think:

Ali uvek nesto iskace pa ne znam kad cu za BGD a bilo bi red, zadnji put je to bilo 2006. :dash:

Hellou :)

Nismo imali cast da Vas upoznam ;) na F odeljenju. :lol:

A ako se to odnosi na mene, mislim ono Jedan a vredan CCCCCC ccccc , bre ic ne vredim, da me stavis na buvljak, ne bi dobila ni jedan cent :rotf:

A ako je za druge muske, more ima ih dobrih, kako po naravi, tako i sas svojim......Ljubimcima :super:

Drago mi je!!!
Mozda je ovo pocetak jednog druzenja?! :)

pa kad ja nisam tu....:zcepanje: nego se razvikah kad ugledah ga :gace: :rotf:
i jest da je lep i bradat...crnpurast kao što volim.....i da je inostranac...i to volim :lol: i da je drug....e, tu ga najviše volim :rimenka.
al mi se bre spije i ne mog da ga čekam :rotf:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back