F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde mislim da nije cupao drvece ali malo mu je falilo. Kako noga? :zag:

Inace, sad sam izlazila da zakljucam magacin i ogroooman slepi mis je uleteo zamnom, par puta klepio u zid i izleteo. Nije mi bilo svejedno.

Ovde mislim da nije cupao drvece ali malo mu je falilo. Kako noga? :zag:

Inace, sad sam izlazila da zakljucam magacin i ogroooman slepi mis je uleteo zamnom, par puta klepio u zid i izleteo. Nije mi bilo svejedno.

Ima slike na
http://www.subotica.com/vesti/nevreme-u-subotici-vetar-je-bas-bio-opasan...-id11863.html

Noga..pa i nije dobro... sutra će dr opet da pogleda, u petak je rekla da je lako moguće da ću morati pod nož....otok je velik kao da imam jaje pod kožom i ne smanjuje se...ne boli jako , osim kad Lena odalami sa repom ...e onda sve zvezde vidim....

pre par godina je kod ćerke uleteo slepi miš u stan....u sred noći sam išla kod nje, tražili ga, još posle nedelju dana dežurali, prevrnuli sve u stanu, i nismo ga našli....izgleda da je izleteo a da ga nismo registrovali...

Poslednja izmena:
Ima slike na
http://www.subotica.com/vesti/nevreme-u-subotici-vetar-je-bas-bio-opasan...-id11863.html

Noga..pa i nije dobro... sutra će dr opet da pogleda, u petak je rekla da je lako moguće da ću morati pod nož....otok je velik kao da imam jaje pod kožom i ne smanjuje se...ne boli jako , osim kad Lena odalami sa repom ...e onda sve zvezde vidim....

pre par godina je kod ćerke uleteo slepi miš u stan....u sred noći sam išla kod nje, tražili ga, još posle nedelju dana dežurali, prevrnuli sve u stanu, i nismo ga našli....izgleda da je izleteo a da ga nismo registrovali...

u narodu se veruje da je slepi mis sreca :)

uh bre Magdo :( neka ti rade sve sta treba od analiza pa tek onda da vide da li treba da te operisu
:zag:

DOBRO VEČE....pretekoh al' jedva hahahahah
Magi :zag:
ovo zahladjenje prija ada pokrši sve. Punu kofu krušaka sam skupila pre kiše a sad ima sigurno još. Sutra Cic ako hoće da dodje da pravi kompot ......jel neko kuvao slatko od krušaka? ne znam šta da radim sa njima osim da stavim u zamrzivač ali nije to to..one su vodene :aha:

ovo zahladjenje prija ada pokrši sve. Punu kofu krušaka sam skupila pre kiše a sad ima sigurno još. Sutra Cic ako hoće da dodje da pravi kompot ......jel neko kuvao slatko od krušaka? ne znam šta da radim sa njima osim da stavim u zamrzivač ali nije to to..one su vodene :aha:

moji pravili sok
otisli na plac a ja se jadna nadala da ce ostati jos koji dan :lol:

sok, najbolje resenje

odo ja da spijem
crkle smo lejka i ja danaske
presle smo od kuce do banjice i tamo se setale, pa nazad
pila je vodu na svaki kilometar
meni fino samo stigo umor, ona jadna najela se sad i spava
lep i uzbudljiv dan

u narodu se veruje da je slepi mis sreca :)

uh bre Magdo :( neka ti rade sve sta treba od analiza pa tek onda da vide da li treba da te operisu
:zag:

fala
ko veruje nek zadrzi

meni je pre dvadesetak dana u toku veceri uleteo slepi mis u dbevnu sobu
junaci od mog sina i mene zaglavili se na vratima ko ce pre da pobegne
iz sigurnosti spavace sobe zvali Alfu da pitamo sta da radimo, on savetovao koriscenje meredova da se sm uhvati ili da sacekamo dva minuta jer upravo stize
i kad je stigo i otisao da ga nadje sm nije bilo
nastavimo da sedimo, njega pozovu na posao kao pripravnog
i naravno cim ode ponovo medj hrabre Srbe ulsti slepac, slepac al pilot tj slepi mis
opet ista beganija
ali u medjuvremenu sin Ana, buduci veterinar, obozavaoc svih vrsta zivotinja (jednom na pecanju hranila belousku
doje sa napolj
naravno da se ja ko majka nemajka njoj obratim ya pomoc kao ako te nije strah ima u sobi sm pa da ga isteras...
Aleksa dodaje reko ti otac da uzmes meredov i da ga uhvatis
na to ona cikne
gde je mis
jurne da ga nadje i vice ma necu meredov jer si normalan pa da mu povredim krila
nakon sto je proverila svaku cosku i videla da sm nema vratismo se i nas dvoje u sobu i pozatvarasmo terase i prozore

toliko za televizor od majke hrabrost i neje dece

Dobro jutro ......:kafa:

img1241-1.jpg

Meni je dva tri puta uletao u kuću.
Jedanput je zveknuo u vrata i pao pa smo ga dovatili s peškirom i istresli napolje. Poslednji put je uleteo i potrošila sam pola sata dok sam ga našla. Zavuko se u pozadinu televizora. Jedva sam ga videla, ali nije bilo šanse da odem na spavanje dok ga ne uFatimo :lol:

Ima slike na

Pa zar ne moze samo da se drenira? :( Cekamo vesti od dr...

Kompot u tegle sa dobrim poklopcima pa na pasterizaciju. :)

fala
ko veruje nek zadrzi

meni je pre dvadesetak dana u toku veceri uleteo slepi mis u dbevnu sobu
junaci od mog sina i mene zaglavili se na vratima ko ce pre da pobegne
iz sigurnosti spavace sobe zvali Alfu da pitamo sta da radimo, on savetovao koriscenje meredova da se sm uhvati ili da sacekamo dva minuta jer upravo stize
i kad je stigo i otisao da ga nadje sm nije bilo
nastavimo da sedimo, njega pozovu na posao kao pripravnog
i naravno cim ode ponovo medj hrabre Srbe ulsti slepac, slepac al pilot tj slepi mis
opet ista beganija
ali u medjuvremenu sin Ana, buduci veterinar, obozavaoc svih vrsta zivotinja (jednom na pecanju hranila belousku
doje sa napolj
naravno da se ja ko majka nemajka njoj obratim ya pomoc kao ako te nije strah ima u sobi sm pa da ga isteras...
Aleksa dodaje reko ti otac da uzmes meredov i da ga uhvatis
na to ona cikne
gde je mis
jurne da ga nadje i vice ma necu meredov jer si normalan pa da mu povredim krila
nakon sto je proverila svaku cosku i videla da sm nema vratismo se i nas dvoje u sobu i pozatvarasmo terase i prozore

toliko za televizor od majke hrabrost i neje dece

Bravo za Anu. :klap: Ja ostala sinoc jos koji minut dok se onaj ushonja snasao da izadje. Ej, usi sam uspela da mu vidim, kao kod kupiranog dobermana oblik. Znam sta je, cuo je UZ rasterivac stetocina u magacinu!

Dobar dan. :kafa: Ni pre ih nisam volela ali sad mrzim Madonu, JLo i nesto Kanye West ili tako nekako, ajde da je to koza, od necega pojedenog, al' bre sumnjam da jedu lisice i vukove idi Joti. :roll:

Inace, ako neko zeli haskija, poklanja se muzjacic od 8 meseci, preleeep! :zaljubljena: https://www.facebook.com/photo.php?....119825744762012.23210.100002037607164&type=1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back