F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cao: :lol:

524059_448282898539902_634184304_n.jpg

:lol: Slatko.

A taman covek pomisli da je video sve moguce gadosti i sve vidove surovosti prema zivotinjama... Zena je... kako li se zove ona vrsta toreadora na konjima? https://www.facebook.com/pages/Sónia-Matias/240900458202 Uglavnom, Mica i ja smo upravo osule paljbu po njoj... Jaka im kultura, navodno ljut bik ukusniji... :roll:

Poslednja izmena:
Ja ne znam šta radim s tom slikom kad je namestim tu ok ond je na forumu naglavačke :zcepanje:
Mimi treba pomoć
Ćera uslikala dole Mrcu i ne mogu ni jednu da postavim kaže da su suviše velik,e do sad mi se to nije dešavalo. Pametna glava od mm nije tako da ja jadnane umem da se sanđem :lol:

Ne znam na njemu, na Photobucket imam opcije za rotaciju i menjanje dimenzija. Treba da ima i ovde, vidi, mislim da Ljilja preko ovog sajta aplouduje slike. I kad je promenis, treba da negde ima Save.

DOBRO VEČE....mrtvosana sam, ali je krečenje prizemlja i letnje kujne završeno i sredjivanje, pranje, prozori, vrata...ma sve.....još umam da radim, ali je najveći deo gotov.....i 65kg boje ovi moji momci stukoše za tri dana :heart:

Dobro veče lepotice, lepotana ni od korova...
Pročitala sam nekoliko zadnjih strana tek da vidim šta ima...Milevici sam na fb poželela sreću, Goco tačno znam kako ti je, mi se razboleli
kad nam pobegla noću nimfa...Ljiljo, o krečenju mi ne govori, dva dana s drugaricom krečismo njenu dnevnu sobu, kao ona zna a ja se razumem.
Posle se jedva oprasmo od farbe:roll:
Inače, našla sam otrovanu moju Monicu a bila je skotna, uveče Atija....Uz ugradu, ispod loze:sad2: Porka mizeria:roll:

Dančić odeljenjce :D
Od papiga ni traga ni glasa.
Mlada gospojica ne prestaje da zvoca tako da joj je jutros zaprećeno da me više ne iritira a ona zna da sam mlooogo nezgodna kad me iznervira,
Kaže kako bi meni bilo da je ona pustila Mrcu. Rehkoh moj Mrca je pametan on nikad ne bi pobegao.

I da Mrca se smirio. Kađe mama da je dobar. Izelica moja naravno uredno jede. Dobar je on , obzirom da nisam našla njegovu vrst hrane nego kupila drugu.

Profa, dugo ga nije bilo, Ne znam gde je.

Mozda ih je neko od komsija primio? Da izlepite plakate po kraju? Razumem je, svejedno je li ptica, pas ili nesto trece, kad ti tako ode i nemas zavrsnicu, ja i dan-danas, dve godine kasnije mrzim komsiju glavnog osumnjicenog da se resio Njuskala, balkanskog gonica koju su kreteni od lovaca izbacili ili izgubili, a bila je tu jedno leto, zamisli tek ovo...

A da nije Profa zalutao trazeci novo odeljenje? :eek:

A znate šta je interesantno. Svi smo samo Paju voleli. Kaju nismo ona je baš divlja. U tri okolne zgrade a nama najbliže sam pitala. I uopšte mi nije jasno gde su mogli da odlete kad je Paja prilično loš letač. Dešavalo mu se da padne u letu od jedne do druge sobe. Ali je zato bio pametniji od Kaje. On je šetkao po parketui a samo su tako mogli da izađu jer je zavesa bila skroz navučena., da prođu ispod zavese i onda kroz odškrinuta vrata napolje.

A znate šta je interesantno. Svi smo samo Paju voleli. Kaju nismo ona je baš divlja. U tri okolne zgrade a nama najbliže sam pitala. I uopšte mi nije jasno gde su mogli da odlete kad je Paja prilično loš letač. Dešavalo mu se da padne u letu od jedne do druge sobe. Ali je zato bio pametniji od Kaje. On je šetkao po parketui a samo su tako mogli da izađu jer je zavesa bila skroz navučena., da prođu ispod zavese i onda kroz odškrinuta vrata napolje.

Ostaje da se nadamo da ih je neko dobar prihvatio. To im od sveg srca zelim a tebi i familiji ipak zelim da ih pronadjete.

I ja se nadam da ih je neko prihvatio. U suprotnom ,..... ne želim da mislim.

Desava se da ulete u neciju sobu ili na terasu.
Daj Boze da se to desilo.
Ja sam pre dvadeset godina jurila sa sve kavezom po kraju kada sam videla da su mi Becu ona dvojica iz moje price pustila iz kuce.
Kao bila jednom od njih dvojice na ramenu, oni izasli u dvoriste i ona odletela.
Dok sam ja sa Banjice dosla i jurila po kraju sa sve kavezom, ko zna sta je bilo. Sve se nadam da se nekako snasla kod nekoga.
A sad je vec uveliko tamo gde idu sve nase maze, bece...
Necu da mracim vise, vec sam dovoljno mracna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back