GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Dan odeljenjce.Kakav dan, Na sve što se dešava zove me kuma i kaže da joj sestra noćas imala infarkt.
Do malpopre nismo imali struju

Do malpopre nismo imali struju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slatko.

uPravo je dosao mm s puta. Ćera mu dala papir i na njemu nacrtana ovca. I piše nactrana ovca. Dobro sam prošla ja taj papir nisam dobila-Joj sto mi muka
ima jedno selo ko je poznato po specijalitetu od morskih prasica
uzas,kako mi ih je zao.![]()

uPravo je dosao mm s puta. Ćera mu dala papir i na njemu nacrtana ovca. I piše nactrana ovca. Dobro sam prošla ja taj papir nisam dobila-
Jel' se smirila malo?
Porka mizeria
...zDRAVO mARI, lepo te je videti draga ovde.....ma ko pašče sam umorna, popih rapten duo pa dok počne da deluje da legnem....da bi sutra mogla da se pomerim....devojče more...

Vidim, umorna si a ovamo...tresi mesi u najveće
Ne stignem svuda da budem...sad me opsedaju igrice, dinamično je![]()
.....interesantno jeste da se odmori mozak i ubrzaju refleksi 
http://www.care2.com/causes/give-pe...s-front-yard-vegetable-garden-until-fall.html
A znate šta je interesantno. Svi smo samo Paju voleli. Kaju nismo ona je baš divlja. U tri okolne zgrade a nama najbliže sam pitala. I uopšte mi nije jasno gde su mogli da odlete kad je Paja prilično loš letač. Dešavalo mu se da padne u letu od jedne do druge sobe. Ali je zato bio pametniji od Kaje. On je šetkao po parketui a samo su tako mogli da izađu jer je zavesa bila skroz navučena., da prođu ispod zavese i onda kroz odškrinuta vrata napolje.
I ja se nadam da ih je neko prihvatio. U suprotnom ,..... ne želim da mislim.