GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
šta da se radi, najviše se sekiram zbog Nevene, kaže mama počela je da se guši u jednom trenutku. od jutros plače, ona je mnogo volela Paju. Rekla sam mami da joj da pola tablete za smirenje. Sutra će da bude haos kad dođe kući.Jocko može, evo upravo je pijem. Ne mogu da dođem sebi. Ustanem jutros i po navici pravo do kaveza s papagajima da otkrijem kavez, vidim kavez nije pokriven, mm sinoć zaboravio. Prilazim kavezu,a kavez prazan. Pitam mm gde su papagaji, on kaže šta postavljaš glupa pitanja gde bi bili papagaji, prilazio i on kavezu i zuri u prazan kavez. Sinoć sam sedela u dečijoj sobi na računaru on je ugasio svetlo i mislila sam da ih je uterao u kavez. Vrata od terase bila otškrinuta ali zavesa skroz navučena. Ne mogu da dođem sebi od šoka. Zvala mamu da pažljivo saopšti deci,sutra dolaze, ćera ima da vrišti. Ona je mnogo volela Paju. Dok je učila on stoji na njenoj stolici i gricka joj kosu.Stvarno ne mogu da dođem sebi. Ostavila sam kavez na terasi ako su slučajno negde blizu, Paja i nije bio neki letač. uhhhh
Mozda ih neko i prihvati ako se ne vrate, tako je mojim rodjacima na 8. sprat doletela zelena zenka tigrice i ostala do smrti, prirodne.šta da se radi, najviše se sekiram zbog Nevene, kaže mama počela je da se guši u jednom trenutku. od jutros plače, ona je mnogo volela Paju. Rekla sam mami da joj da pola tablete za smirenje. Sutra će da bude haos kad dođe kući.

Ćao Magi. Evo tu sam. Jako me boli glava

odoh želim vam laku noć...
.....svaka koščica me boli a tek imam da radim po kući....što je najgore ne mogu da spavam 

i dalje laje, ludak razmaženi jadna moja majka, da li to znači da on više voli moju ćeru od mene
Kaže zove ceo komšiluk neprestano i pataju šta mu je od jutros..
Strah ga je napuštanja. Oni vole rutinu, eventualno bi nekad promenili vrstu granula. 
A stalno nam je nešto drugo preče...