F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I čuvaj sve izveštaje od doktora, i kako su ga uopše veterinari pustili kad je očigledno da je nasilan. I kad ja mogu ono moje prdalo od 4.5 kg da vodim na povocu mogu i oni.

imam sa hitne izveštaj.... a ne znam šta je rekla kod veta...kad sam pričala to veče sa njom rekla je da ide kod istog veta gde i ja,(on nam je najbliži), medjutim kada je drugi dan donela taj izveštaj o posmatranju psa, vidim da je bila kod drugoga....u utorak treba ponovo da ide i da mi donese opet taj dokumenat pa ću da je pitam , zašto je išla kod veterinara koji je najdalje od nas, a ima dve ambulante bliže nama...malo mi je to čudno...

odoh sad, boli me kad duže sedim, valjda cirkulacija....jer i kad ustaje, pa spustim nogu, jaaaako boli , imam utisak da će da pukne....i boli sve dok na jedvite jade ne napravim desetak koraka, i onda se stabilizuje bol na jednom nivou...

tako. želim vam laku noć, kuckamo se sutra....:bye:

Magi i ja imam visok prag bola, čutim i ne pričam o tome, a to je mnoooogo pogrešno. Ne mislim da treba da se prenemažeš za svaku sitnicu ali pokidao ti parče noge, otkineš zanokticu pa boli a kamo li ovo.

Magi i ja imam visok prag bola, čutim i ne pričam o tome, a to je mnoooogo pogrešno. Ne mislim da treba da se prenemažeš za svaku sitnicu ali pokidao ti parče noge, otkineš zanokticu pa boli a kamo li ovo.

Uvidela sam ve' i ja da je to pogresno, ali nikako da se opametim....a moracu ....

vratila sam se da vam pokazem ovo....tako je lepo...

Ovo nije za komunalce, BIIP ti drotove bez pistolja, za ovako ozbiljan slucaj treba otici direkt u veterinarsku inspekciju, oni su duzni, Magdo, i da te informisu oko procedure za podnosenje krivicne prijave po stavu ugrozavanja bezbednosti gradjana jer svaka zivotinja, narocito tako veliki a psihicki neuravnotezen pas, se smatra za potencijalno opasnu, tako pise cak i u svim Zakonima o veterinarstvu koje sam do sad citala, i ne samo ja nego i mimi's dad jos od studentskih dana. I dobro da si upozorila tog coveka sa detetom i lose sto cutis i trpis na previjanju. A sto se tice veterinarske opservacije, Goco, ona se odnosi samo na simptome besnila, ne i na agreisvnost, za to bi vec morale vise instance i slozenija procedura.

Ovo nije za komunalce, BIIP ti drotove bez pistolja, za ovako ozbiljan slucaj treba otici direkt u veterinarsku inspekciju, oni su duzni, Magdo, i da te informisu oko procedure za podnosenje krivicne prijave po stavu ugrozavanja bezbednosti gradjana jer svaka zivotinja, narocito tako veliki a psihicki neuravnotezen pas, se smatra za potencijalno opasnu, tako pise cak i u svim Zakonima o veterinarstvu koje sam do sad citala, i ne samo ja nego i mimi's dad jos od studentskih dana. I dobro da si upozorila tog coveka sa detetom i lose sto cutis i trpis na previjanju. A sto se tice veterinarske opservacije, Goco, ona se odnosi samo na simptome besnila, ne i na agreisvnost, za to bi vec morale vise instance i slozenija procedura.

još sam tu....da veterinari rade samo opservaciju za besnilo...moram da se raspitam i smislim šta da uradim....brine me što su tako neodgovorni, ne daj Bože da napadne neko dete, sad ne smem ni unuku pustiti samu da prošeta Lenu, ušao mi je strah u kosti....

.......................

tako, sad idem....laku noć...:bye:

Poslednja izmena:
još sam tu....da veterinari rade samo opservaciju za besnilo...moram da se raspitam i smislim šta da uradim....brine me što su tako neodgovorni, ne daj Bože da napadne neko dete, sad ne smem ni unuku pustiti samu da prošeta Lenu, ušao mi je strah u kosti....

.......................

tako, sad idem....laku noć...:bye:

Znam osecaj. :( Inace, ako komunalci reaguju na anonimne prijave, mogu cak i da im dodju na vrata i traze na uvid ogrlicu, povodnik, korpu, jer ih je neko anonimno prijavio da setaju psa sa neadekvatnom opremom. Jos bi najbolje bilo da ih prijavi anonimno neko drugi, recimo neko ko ima i dete i psa recimo.

Znam osecaj. :( Inace, ako komunalci reaguju na anonimne prijave, mogu cak i da im dodju na vrata i traze na uvid ogrlicu, povodnik, korpu, jer ih je neko anonimno prijavio da setaju psa sa neadekvatnom opremom. Jos bi najbolje bilo da ih prijavi anonimno neko drugi, recimo neko ko ima i dete i psa recimo.
komunalci uopste ne reaguju
komsinicu je tako napao neki pas, zvala ih je rekli su da nisu nadlezni i da je kasno sada, zvala je od kuce, nego su joj dali cetiri broja telefona koja treba da pozove ako se opet desi napad

komunalci uopste ne reaguju
komsinicu je tako napao neki pas, zvala ih je rekli su da nisu nadlezni i da je kasno sada, zvala je od kuce, nego su joj dali cetiri broja telefona koja treba da pozove ako se opet desi napad

I nad popom ima pop, komunalcima moze da se pripreti istoimenom inspekcijom. :) Inspekciji da se pripreti ministarstvom itd...

Svrnuo da ve pozdravim. :bye:

Cekao da se razidjemo? :lol:

svratih da vidim kako je Magda
zao mi je sto cujem da i dalje boli.....

trebala bi vec da spavam jer oko 4 ujutru krecemo za Grcku
al nece swn na oci

mama mi javlja da je u Nisu 41, Dona i baja samo brekcu od vrucine, kupa ih vise puta u toku dana
Baja slabije jede....

i da dodam ya televizor
kako bi sad slistila jedan burek
uvek mogu da ga jedem
samo da je vreo, ne vruc no vreo tek izvadjen iz peci, tu na moje oci, da se od toplote sir rayliva i da je naravno mastan:rumenko:
nema Nislije koji ne voli burek
a i imamo najbolji
definitivno

images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back