magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
I čuvaj sve izveštaje od doktora, i kako su ga uopše veterinari pustili kad je očigledno da je nasilan. I kad ja mogu ono moje prdalo od 4.5 kg da vodim na povocu mogu i oni.
imam sa hitne izveštaj.... a ne znam šta je rekla kod veta...kad sam pričala to veče sa njom rekla je da ide kod istog veta gde i ja,(on nam je najbliži), medjutim kada je drugi dan donela taj izveštaj o posmatranju psa, vidim da je bila kod drugoga....u utorak treba ponovo da ide i da mi donese opet taj dokumenat pa ću da je pitam , zašto je išla kod veterinara koji je najdalje od nas, a ima dve ambulante bliže nama...malo mi je to čudno...

Inace, ako komunalci reaguju na anonimne prijave, mogu cak i da im dodju na vrata i traze na uvid ogrlicu, povodnik, korpu, jer ih je neko anonimno prijavio da setaju psa sa neadekvatnom opremom. Jos bi najbolje bilo da ih prijavi anonimno neko drugi, recimo neko ko ima i dete i psa recimo.
Inspekciji da se pripreti ministarstvom itd...
Evo, i ja se polako razilazim, samo jos da gvirnem kako napreduje olajavanje jednom samozvanog zastitara koji izgledda nase lunjare prodaje po belosvetskim laboratorijama i bezim u kupatilo.