F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odoh, javiću se kasnije ...danas imam toliko toga da obavim, a ovo mi sad remeti planove.....:bye:

.........................................

uspela sam dobiti ambulantu i informaciju da moja dr radi popodne, što mi savršeno odgovara....mogu sve ostale obaveze da obavim prepodne, pa posle da sednem i čekam svoj red... ....

Poslednja izmena:
Dobro jutro. :kafa: Sinoc izasla da obidjem Mrvicu i iskrenula nogu. Imamo neke kocke naslagane ispred, nije ispod njih betonirano jer ce se jos svasta raditi sa raznim cevima, kablovima... pa su malo nakrivo a otirac preko njih. Sreca, nadjem ko zna otkad jedan komplet Burove obloge i mogu vam reci, radi! :D

Magdo, kako si? :hej:

Kako noga, boli, otekla ? :cmok: da brzo prodje...

A kako je sad Magi, da li te boli?

boli....ali ne toliko da bi trebalo uzeti nešto protiv bolova...

sad sam pregledala Lenu, i nju je povredio....na butini joj fali dobro parče dlake, i malo je otečeno ali nije otvorena rana, izgleda da ju je u letu ćapio.....gledala sam kako hoda, ne šepa, pa je verovatno ne boli jako, ali na moj dodir tog mesta se trza....sreća da nije uspeo jače da je ujede......:dash:

Magi a koja je rasa psa, nisi napisala.

mešanac, gradja mu je slična rotvajleru, ali glava nekako na nemačkog ovčara liči, a skroz je crn....ogroman je , cenim da ima oko 45 kg, uporedjujući sa labradorima koji su 30-35 kg....ovaj je bar za 10 više....

sinoć sam videla , posle tuširanja da mi je i desna noga povredjena, ali to je više kao ogrebotina od zuba, samo malo je krvarilo, sad je poplavilo....a nisam primetila sve dok nisam sprala svu krv sa obe noge, bila sam sva isprskana...

Joj mogu da zamislim kako boli,:sad2: mene sinoć u pokušaju da skoči na kavez sa papagajima jer sam im se obratila, izgrebao Mrca po vratu i baš me zabolelo, a sada imam dve lepe paralelne crvene linije kao ukras.:lol:

Dobro jutro deco......:kafa:

Jao bre Magi.......:zag:

za lep i uspešan dan svima :heart:

copy-of-img7303-1.jpg

bas mi lepo poceo dan

majka me napala da pusim,i provalila.

razocarala sam je,ali sta da radim,morala je nekad da provali,
sad cemo zajedno do grada verovatno ce da pricamo o tome :aha:

Sad me Joco podseti :lol:, moji su znali da pušim, a moje drugarice to obilato iskorišćavale :zcepanje: i tako je kad se skupimo piksla puna ,od dima da se ugušiš a samo ja zvanično pušim. Ili uleti od drugarice mama u sobu tri cigarete u piksli a samo ja pušim :hahaha:

E sad sam srećan nepušač :D

sad sam stigla kući....u ambulanti sam čekala od 11 do 2.... doktorka pogledala, kaže jako je gadna rana....mislim to sam i sama mogla da vidim....bila sva ulepljena , ona je meni i noćas krvarila.i otečena je jako ...previli mi nogu, dobila recept za antibiotik....ima ga samo u jednoj apoteci na drugom kraju grada....ali dobro kolima sam , pa odjurila, nije trebalo da se vraćam da eventualno menja recept na drugi antibiotik....pregladnila sam , od jutros pojela 2 velnes keksa i to je sve....

da se ispravim, dve rane su, dve rupe, valjda od očnjaka....:dash:

boli....ali ne toliko da bi trebalo uzeti nešto protiv bolova...

sad sam pregledala Lenu, i nju je povredio....na butini joj fali dobro parče dlake, i malo je otečeno ali nije otvorena rana, izgleda da ju je u letu ćapio.....gledala sam kako hoda, ne šepa, pa je verovatno ne boli jako, ali na moj dodir tog mesta se trza....sreća da nije uspeo jače da je ujede......:dash:

Uh, bas ste nadrljale. :( Muzjak, napao kuju?! Taj pas definitivno nije funkcionalna pseca licnost.

mešanac, gradja mu je slična rotvajleru, ali glava nekako na nemačkog ovčara liči, a skroz je crn....ogroman je , cenim da ima oko 45 kg, uporedjujući sa labradorima koji su 30-35 kg....ovaj je bar za 10 više....

sinoć sam videla , posle tuširanja da mi je i desna noga povredjena, ali to je više kao ogrebotina od zuba, samo malo je krvarilo, sad je poplavilo....a nisam primetila sve dok nisam sprala svu krv sa obe noge, bila sam sva isprskana...

Svaka im cast sto su ga spasili od zlostavljaca ali brate mili, ja sam 5x manjeg kera spasila pa se trudim da nikoga ne ujede bez razloga, drzim je na lancu i svi su upozoreni na vreme da je ujedljiva.

Joj mogu da zamislim kako boli,:sad2: mene sinoć u pokušaju da skoči na kavez sa papagajima jer sam im se obratila, izgrebao Mrca po vratu i baš me zabolelo, a sada imam dve lepe paralelne crvene linije kao ukras.:lol:

Naj...drljasmo sinoc tako nas tri. :lol:

sad sam stigla kući....u ambulanti sam čekala od 11 do 2.... doktorka pogledala, kaže jako je gadna rana....mislim to sam i sama mogla da vidim....bila sva ulepljena , ona je meni i noćas krvarila.i otečena je jako ...previli mi nogu, dobila recept za antibiotik....ima ga samo u jednoj apoteci na drugom kraju grada....ali dobro kolima sam , pa odjurila, nije trebalo da se vraćam da eventualno menja recept na drugi antibiotik....pregladnila sam , od jutros pojela 2 velnes keksa i to je sve....

da se ispravim, dve rane su, dve rupe, valjda od očnjaka....:dash:

Lici na eutanaziju, sa ili bez opservacije, ILI strogu naredbu da ga daju na dresuru, adekvatno opreme povodnikom i korpom i da ga setaju iskljucivo clanovi porodice ciji autoritet priznaje. I svakako odsteta. To su suvise ozbiljne povrede da bi tek tako proslo bez posledica po vlasnike za neadekvatno drzanje psa.

Dobar dan na kratko samo. Noga malo otecena i malo boli, nisam stigla da svratim do apoteke, da kupim makar jedan par tableta Burove obloge, to mi se pokazalo bolje i od zelenog konjskog i od nekog starog (proslogodisnjeg) Avon footworks spreja za hladjenje sa nanom i zelenim cajem.

Magi :zag:
I hoće li ušivati?
Da li ideš i sutra na previjanje?
Da li te boli?
Ali prvo naravno ručaj :lol:

Nećemo ušivati....sutra moja ambulanta ne radi, ni u nedelju, tek u ponedeljak idem, pa svaki drugi dan.....sad kako je malo pročačkana rana, očišćena- boli..... moraću malo da prilegnem ..a ručak, nisam imala ništa kuvano , pojela jedan tost sa krem sirom....pregladnela sam....

Nećemo ušivati....sutra moja ambulanta ne radi, ni u nedelju, tek u ponedeljak idem, pa svaki drugi dan.....sad kako je malo pročačkana rana, očišćena- boli..... moraću malo da prilegnem ..a ručak, nisam imala ništa kuvano , pojela jedan tost sa krem sirom....pregladnela sam....

Polako, procice i to. :zag: Inace, vidim po sebi, u ovo doba dana nista osim breskvica, banana i paradajza ne mogu da zamislim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back