F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan, tj vama vece eFovci. :)

Ovde mrak, hocu da kazem, sve sto stize lose stize nam od ovih usranih Amerikanaca, Oluja sa provalama kise, poplave, bujice i temp za 20 stepeni dole.:rtfm:

haos na ulicama, sudara koliko hoces, ove 3-4 dana sam vozio do grada u prepodnevnoj guzvi, zastupao klijenta i prezadovoljna je, jer ce platiti kaznu samo 30$ i nece biti prijavljeno osiguranju, tako da ce ustedeti godisnje 1000$, dobro smo odigrali a i sa tuziocem.........al da se vozi po provali i idioti koji voze- ma hteli bi da vide boga sto pre, ne bi mi bilo krivo da i drugi nisu "pozvani ".

Dakle slicice su za sve pa i za Gordanu, more jedna od skoljki a pa da se cuje sas "MERMAID" jel to bese SIRENA.:think:

Ljiljka, samo navali na vino, kako se kaze " U Vino Veritas" pa uzivaj.:hahaha:

Mimis , Cin tog Coveka je za svaku pohvalu i dalje ima ljudskosti , divno je cuti nesto tako........:D

Jocika- samo tako, skaci i dok budes skakala, ti ponekad kazi na glas " E sad je ovo za one moje koji ne skacu" Hahaha.:rotf:

Dobra ideja za Jocu, Profo. :) Kad pominjes budale za volanom, juce ujutru vidim rasuto kamenje, zemlju i sljunak po putu, krenem da pratim tragove u jednom i drugom pravcu (pogledom samo) i vidim ga da je bio u kanalu, dakle skroz na dnu, desnim tockovima, da je pri izlasku odvalio delove auta o betonsku cev koja spaja krajeve kanala ispod raskrsnice i da je zavrsio kod komsija u dvoristu. :eek: Nadam se da je barem naucio lekciju i da je mojim jadnim komsijama platio popravku ograde.

Sad vas pozdravljam, odoh da ususkam dete, makar i da je zaspala, osetice. :) I da prosetam sa kucetom i ako treba, ponovo skinem macku sa drveta, ludi moj Mirko. :heart: Laku noc zelim. :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back