F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A evo specijalno za Gordanu i njeno drustvo.

Mesto Tanngu, trzni centar tj celi blok sa prodavnicama razlicite robe i pesacka zona.

Prodavnica ribe , usoljenog bakalara, srimpa i .......drugih morskih produkta.

Uploaded with ImageShack.us
A na ovaj nacin kinezi proslavljaju svoju novu godinu, Petarde, petarde, buka i to je trajalo od jutra do jutra

u bloku je i zatvoren prostor velicine kao naseg Sajma, gde se ali stvarno moze kupiti od igle do lokomotive, milion tezgi !!!

A da vole svoje ljubimce je i to tacno

A od komada razlicitih drveta, iz komada izvlace tako divne stvari da je ..............Stvarno Lepo. Najvise vole da obradjuju drva od Tresnje i Visnje.
Svaki komad je unikatan

Ovo su Kinezi muslimanske vereisposti i u Kini , manjine imaju pravo da imaju vise dece, za njih ne vazi zakon ( Han- grupacija, Vecinski narod u Kini, za njih vazi yaj zakon), prodaju suvo grozdje , razlicito kao i drugo voce.

Za dame, uopste nemaju problema sa svojim stiklama, menjanje za 5 minuta , an licino mesto u medjuvremenu Sah. Meni su na Mokasinama promenili i sredili za 10 minuta i cena kad se prevede u Kanadski dolar , samo 2 $ !!!!

Dobro jutro deco.......ću izumrem od glavu.....i neko vitlanje po njuma :dash:
al što reče moja kuma (mnogo bistra žena) i zub boli kad je šupalj :zcepanje:
a za vitlanje.....to mu dodje ko promaja što piči kroz ....šupljine i praznine....:rotf:
visokoumno izvedoh dubokouman medicinsko-filozofski zaključak, i to s ovaj kežljavi deo mozga što se sabio u ćošak da ga ne uFati promaja, a sve na bazi simptoma ....da sam šupljoglava tj. praznoglava :zcepanje:
Iskreno, znam da je to samo akutno stanje, no me kao stručnjakinju za samopraznoglavost brinu tendencije da postane hronično :lol:

Gordanooooooooo.. :hej::hej::hej:....eve ceo dŽbun sam za tebe :zag:

img1243-1.jpg

HAHAHHA ma neje to od njega.:zcepanje:..taj bol....nego što ga nemaaaaaaaaaaaaaaaa da se polečim :rida: hahahaha
mada mi i oči užagrene nekako....... :eek:......sve mi neka vrućina u nji :rotf:

kad neko čita ovo.....ću ispadnem alkos najgrdji:rotf::rotf:

Pa šta, što samo ja da izigravam šljoknu i pijanduru. To je bre lek, zdravo po jednu čašicu r sad dal vinsku il ....:zcepanje:

PAUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dobar dan zelim. I mene nesto kao probada o'ma ispod glave... :think:

Jedan nesrecnik, nesFacena umetnicka dusa, srusio roditeljsku kucu: http://balkantajms.com/student-arhitekture-srusio-roditeljsku-kucu-jer-smatra-da-je-kic/

I bem ti zivot, a i njegov deo, smrt, kad nam to treba da se podsetimo da jos ima dobrih ljudi. :( Danas saznamo da je umro jedan nesrecnik sto je narucio curice kod nas da utovi i sta cemo, posto ih nemamo gde, dogovorimo se da ponudimo ostalim kupcima. Zadesi se da prvi naidje jedan pokojnikov komsija, i kupi ih sve, da ih othrani i da porodici ovog nesrecnika. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back